1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2018
  5. Brother-produkter får internationale designpriser

Brother-produkter får internationale designpriser

Brother markerer sig igen stærkt ved de internationale iF Design Awards. Blandt mere end 5.400 kandidater er tre Brother printere og en samlet serie af Brother printere blevet udvalgt til at få en af årets iF priser.

Den internationale iF Design Award går for at være noget af de ypperste, man kan opnå, når man lancerer nye produkter inden for f.eks. it og kontor. Den tysk-baserede pris, der uddeles i forbindelse med den årlige CeBIT udstilling i Hannover, uddeles nemlig af et panel af meget kritiske dommere fra en række lande.

Et pænt udseende er blot ét af mange kriterier, der skal opfyldes for at komme i betragtning til en iF Design Award – og måske senere til en guld- eller sølvmedalje. Andre bedømmelsespunkter er f.eks. betjening og miljøvenlighed.

I år modtog iF Design Awards 6.401 produkter fra 54 lande til bedømmelse. Fire Brother produkter slap gennem nåleøjet: To laserprintere, en alt-i-én printer samt en hel serie af printere og alt-i-én maskiner.

Brother har nærmest abonnement på iF Design Awards og har således gennem årene modtaget hele 66 af de eftertragtede priser – dem fra i år medregnet. Den første iF Design Award hentede Brother helt tilbage i 1982, for en alfanumerisk skrivemaskine.

”I dag, hvor mange produkter kan stort set det samme, er det vigtigt at differentiere sig fra konkurrenterne. En rigtig god måde at markere sig på er ved at levere det bedste design. Ikke mindst i et land som Danmark, hvor design og god formgivning er en del af kulturen,” forklarer Henning Elkjær, Nordic Marketing Director & Sales Director (Denmark) for Brother Nordic A/S.

Henning Elkjær tilføjer, at Brother altid forsøger at udvikle produkter, hvor elementer som smukt design, brugervenlighed, kvalitet, miljøhensyn, driftssikkerhed og en god pris går op i en højere enhed.

De Brother-produkter, som iF Design Awards har udvalgt i år, er:

  • Brother MFC-L9570CDW alt-i-én farvelaserprinter.
  • Brother HL-L9310CDW farvelaserprinter.
  • Brother MFC-J6935DW Business Smart alt-i-én farveinkjetprinter.
  • Hele Brothers serie af HL-, DCP- og MFC-L8000 laserprintere og alt-i-én maskiner.

Ifølge iF Design Award komiteen udmærker de sig alle med et pænt ydre, høj kvalitet, stor ydeevne, innovative løsninger, et godt brugerinterface, høj sikkerhed og en grøn linje i både produktion og produkt.

Næsten alle Brother-produkter er således Svanemærkede for deres genanvendelighed, lave strømforbrug og miljøvenlige drift i dagligdagen.

For nylig scorede Brothers MFC-L9570CDW alt-i-én farvelaserprinter også mange points hos det uafhængige testlaboratorium Keypoint Intelligence - Buyers Lab, der gav maskinen sin Winter 2018 Pick Award. De skrappe testere, der bl.a. belastede Brother printeren med 80.000 udskrifter, fremhævede især den høje billedkvalitet, en enestående driftssikkerhed og en helt usædvanlig høj scannehastighed.

Yderligere information

Nordic Marketing Director & Sales Director (Denmark) Henning Elkjær, Brother Nordic A/S, telefon 43 31 31 31, e-mail henning.elkjaer@brother.dk eller Bomberg PR/Pure PR, telefon 22 67 25 27, e-mail leif@bomberg.dk

iF Awards Image