1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2018
  5. Brother sætter mere kulør på husholdningen

Brother sætter mere kulør på husholdningen

Brother øger sin i forvejen stærke position på printere til brug i hjemmet eller på det lille kontor. Tre nye alt-i-én printere i frisk design og med stærke specifikationer til prisen er netop landet hos Brothers mange danske forhandlere. De nye printere fås til 899 kroner inkl. moms.

 

Selvom det meste foregår elektronisk og online i dag, kan de færreste undvære en printer, scanner eller fotokopimaskine. Hverken hjemme i privaten eller på kontoret.

 

Tre helt nye alt-i-én printere fra Brother rammer præcist ned i målgruppen SoHo (Small Office Home Office). De er friske i designet, små i størrelsen, store i ydelsen og attraktive på prisen.

 

Brother DCP-J572DW, MFC-J491DW og MFC-J497W er ideelle til lektier og private papirer samt et par familiefotos. De passer også til mindre virksomheder med op til fem brugere på samme printer.

 

Brother har designet sine tre nye alt-i-én printere i markante sorte og hvide farver. Det får dem til at glide problemfrit ind i et moderne hjem, i familiens hjemmekontor eller i den lille virksomheds møblement.

 

Brother nyhederne fylder desuden ikke meget, så de kommer aldrig til at dominere det rum, de bliver anbragt i. Snarere tværtimod.

 

Alle tre bruger inkjetteknologi til at udskrive i farver. De har naturligvis trådløst wi-fi, så de kan arbejde sammen med både laptops, smartphones, stationære pc’er og tablets.

 

Betjeningen foregår via et 4,5 centimeters LCD-display. Print kan ske automatisk på begge sider af papiret (duplex). Printhastigheden er på seks sider i farver i minuttet enkeltsidet - 12 sider i farver dobbeltsidet (ipm).

 

Det mindste nye medlem af Brothers A4 inkjet farve-familie er DCP-J572DW. Det er en alt-i-én printer i sort design med print, scan og kopi. Nyheden har et særligt ”medie slot”, som gør det muligt at udskrive fotos, uden at en computer skal involveres. DCP-J572DW fylder 40 x 34 x 15 cm.

 

Brother MFC-J491DW kan noget mere og fylder også en smule ekstra. Bredde og dybde er det samme, men højden øget med 2 cm. Til gengæld har den sort-lakerede printer også fax. Derudover er der en automatisk dokumentføder, som er praktisk, når man arbejder med flere dokumenter eller ark papir.

 

Familiens største medlemmer er Brother MFC-J497DW og MFC-J491DW. De har samme funktionaliteter, og eneste forskel er farven. MFC-J491DW er sort og MFC-J497DW er hvid.

 

Priser og levering

Alle tre Brother nyheder - DCP-J572DW, MFC-J491DW og MFC-J497DW - kan købes hos forhandlerne fra august måned og koster 899 kroner inkl. moms (719 kroner ekskl. moms)

 

Yderligere information

Nordic Marketing Director & Sales Director (Denmark) Henning Elkjær, Brother Nordic A/S, telefon 43 31 31 31, e-mail henning.elkjaer@brother.dk eller Bomberg PR/Pure PR, telefon 22 67 25 27, e-mail leif@bomberg.dk

MFC-J497DW