1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2019
  5. Brother vandt “Good Design Award 2019” i 5 kategorier

Brother vandt “Good Design Award 2019” i 5 kategorier

 

Vi er brancheledende inden for produktion af bl.a. printere, scannere og labelprintere og har i år vundet ”Good Design Award 2019” i 5 kategorier.

Siden Brother vandt prisen første gang i 1960 for en symaskine, har virksomheden vundet prisen 211 gange for forskellige produkter, inklusive dette års 5 prisvindende produkter. Desuden er det det 27. år i træk, siden 1993, at Brother vinder Good Design Awards.

Priserne blev i år vundet af scanner ADS-1700W samt de nye labelprintere TD-4410D, TD-4420DN, TD-4520DN og TD-4550DNWB*.

Henning Elkjær, Nordic Nordic Marketing Director & Sales Director hos Brother Nordic A/S udtaler: “En Good Design Award vurderer ikke kun produktets udseende, men også brugeroplevelsen, produktdesignets miljøpåvirkning og produktets evne til at præsentere nye idéer for samfundet. At vinde denne pris er en anerkendelse af den samlede indsats fra alle Brother-medarbejdere, der er involveret i udvikling, fremstilling og levering af vores produkter og tjenester. Ifølge vores "At your side" motto sætter vi altid kunderne først ved at designe produkter, der imødekommer deres behov."

Med udgangspunkt i mottoet “At your side”, sætter Brother altid kunden først ved at designe produkter, der matcher deres behov, og Brother er fast besluttet på at fortsætte med at levere produktdesign af høj kvalitet.

Om Good Design Awards

Good Design Award har været det eneste omfattende designevaluerings- og kommunikationssystem i Japan siden 1957. Mange virksomheder og designere både i og udenfor Japan medvirker for at forbedre industrien og designkvaliteten. “G Mark”, symbolet for prisen, er almindeligt kendt for at repræsentere godt design.

 

* De tre andre produktkategorier var mobil-applikation til broderi, LED-printere og ScanNCut.

 

Good Design Award 2019 logo