1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2019
  5. Hjælp os med at passe på miljøet

Hjælp os med at passe på miljøet

 

Når du genanvender udtjent elektronik og brugte batterier, bidrager du positivt til vores miljø. Fordi ved at genanvende materialer fra elektrisk affald, udleder vi i nogle tilfælde 96% mindre CO2 sammenlignet med produktion fra nyt råmateriale. Det gør en forskel, når du genbruger, så husk at indlevere dit gamle elektronikudstyr på et genbrugscenter - se video.

 

Hos Brother tager vi også vores miljøansvar seriøst og lægger vægt på at leve i pagt med omgivelserne. I hele vores virksomhed arbejder vi således for en grøn udvikling ved at mindske vores produkters negative påvirkning af miljøet. Det er den filosofi, som vores miljømæssige indsats er baseret på. Mange af vores produkter er miljømærket med den Nordiske Svane – også kaldet Svanemærket – så du er garanteret, at der er taget højde for miljøet gennem hele produktets livscyklus, og at kvaliteten er i orden.

 

Vi ønsker at anvende ressourcerne på en effektiv måde og dermed reducere mængden af affald og undgå forurenende ny teknologi. Så ud over at sørge for at vores produkter belaster miljøet mindst muligt, giver vi også vores kunder mulighed for at sende deres tomme Brother-tonere og blækpatroner retur til os, uden ekstra omkostninger. De forbrugsstoffer, vi ikke kan genbruge, giver vi i stedet for et nyt liv, hvor vi genanvender alle komponenter, som en del af vores engagement i den cirkulære økonomi.

Hjælp os med at passe på miljøet. Send dine brugte Brother-tonere og blækpatroner retur til genanvendelse.

 

Hønder der rører ved langt græs.