1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2019
  5. Brother vinder fire nye Awards for fire printere og en scanner

Brother vinder fire nye Awards for fire printere og en scanner

De skrappe testere fra Buyers Lab International har udvalgt både farvelaserprintere, inkjetprintere til erhverv og kompakte scannere fra Brother for deres ekstraordinære kvalitet og gode priser.

I løbet af et år deltager Brothers produkter i mange tests, afprøvninger og sammenligninger på laboratorier verden over. Et af dem har lige peget på tre af Brothers printere og en scanner som markedets bedste.

Dé anerkendelser er Brother særligt glad for. De kommer nemlig fra Buyers Lab International (BLI) og er meget svære at opnå.

BLI sender alle produkter ud i en to måneder lang og særdeles krævende test, hvor de udsættes for ekstreme belastninger. De svarer til dem, de vil opleve på travle kontorer og arbejdspladser.

Buyers Lab uddeler priser to gange om året, og Brother har netop hentet førstepladser for henholdsvis fire printere og en scanner i BLI’s Winter 2019 Pick Awards.

De vindende produkter kommer fra Brothers seneste LED-serie, den professionelle A3-inkjetserie og omfatter tillige Brothers kompakte ADS-1700W dokumentscanner.

”Vi glæder os hver gang, når vores produkter bliver anerkendt og vinder priser. Det beviser, at vi gør det rigtige med vores printere, alt-i-én-printere og scannere. Desuden køber mange kunder ind efter de anmeldelser, de læser på print eller online”, forklarer

Nordic Marketing Director & Sales Director (Denmark) Henning Elkjær, Brother Nordic A/S.

Farveprint til de mindre kontorer

Buyers Lab bruger udtryk som ”Big Value for Low Volume Users”, da testerne uddelte Awards for enestående kvalitet - ”Outstanding Quality” - i kategorierne for printere og alt-i-én-printere, der passer til mindre virksomheder og hjemmekontoret (SoHo).

Brother modtog bl.a. priserne for de to LED-farveprintere, HL-L3270CDW og MFC-L3750CDW, der også er populære blandt danske kunder.

”Trods deres lave pris og kompakte design viste de Brother farveprintere, vi testede, sig at indeholde masser af gode og praktiske features. Det gælder f.eks. Brothers Web Connect, der lader brugerne vælge mellem mange forskellige cloud-services at printe fra”, skriver BLI i sin begrundelse.

Alt-i-én inkjet

To af Brothers professionelle A3 alt-i-én inkjetprintere scorede BLI-priserne i deres kategorier.

Brother MFC-J6945DW og MFC-J6947DW imponerede testerne med deres driftssikkerhed samt print- og scannehastigheder. Bl.a. skriver BLI i sin rapport:

”Brother MFC-J6945DW viste sig at være et stærkt bud på en alt-i-én-inkjetprinter til mindre arbejdsgrupper – og til en budgetvenlig pris. Den er brugervenlig, hurtig, og så kan den holde til at arbejde meget længe uden fejl og afbrydelser. Vi lod bl.a. den testede Brother-printer gennemgå en 30.000 siders printopgave”.

BLI afprøvede yderligere tre Brother-printere i samme serie og gav dem alle topkarakter i pålidelighed og arbejdshastighed. Det var Brother MFC-J5945DW, HL-J6000DW og HL-J6100DW.

Kompakt scanner

Brothers kompakte og trådløst arbejdende ADS-1700W blev kåret som ”fremragende bærbar scanner”, efter at testerne hos Buyers Lab var gået den grundigt efter i sømmene og bl.a. vurderet den på effektivitet, softwarekompatibilitet, trådløse forbindelser, mobilitet og brugervenlighed.

Priser og levering

Alle nævnte prisvindere kan købes via Brothers mange danske forhandlere.

HL-L3270CDW er prissat til 1.899 kr. ekskl. moms (2.373,75 kr. inkl. moms)

MFC-L3750CDW kan fås for 2.899 kr. ekskl. moms (3.623,75 kr. inkl. moms)

MFC-J6945DW sælges typisk for 3.999 kr. ekskl. moms (4.998,75 kr. inkl. moms)

MFC-J6947DW koster tilsvarende 4.999 kr. ekskl. moms (6.248,75. inkl. moms)

ADS-1700W koster 2.399 kr. ekskl. moms (2.998,75 kr. inkl. moms)

Yderligere information

Nordic Marketing Director & Sales Director (Denmark) Henning Elkjær, Brother Nordic A/S, telefon 43 31 31 31, e-mail henning.elkjaer@brother.dk eller Bomberg PR/Pure PR, telefon 22 67 25 27, e-mail leif@bomberg.dk

brother bli winter awards 2019 teaser