1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2019
  5. Elkjøpkoncernen og Brother Nordic A/S har skrevet under på en samarbejdsaftale

Elkjøpkoncernen og Brother Nordic A/S har skrevet under på en samarbejdsaftale

Elkjøpkoncernen og Brother Nordic A/S har skrevet under på en samarbejdsaftale. Brother skal levere ‘Managed Print Services’ (MPS), rapportering og assistance til alle Elkjøps butikker og kontorer i Norden for at forbedre dokumenthåndteringen.

”Vi har længe ledt efter en samarbejdspartner, der kan leve op til vores forventninger og løfte opgaven på vores markeder i hele Norden. Vi har adskillige krav til print og dokumenthåndtering, og vi har brug for en samarbejdspartner, som kan hjælpe os med de forbedringer, vi står overfor at skulle implementere. Vi har høje forventninger til samarbejdet med Brother, da det spiller en afgørende rolle i forhold til at kunne nå vores mål”, udtaler Robert Sjölund, driftsafdelingen, Gigantti.

Elkjøp Nordic AS er den største Nordiske forhandler af elektronik og services til hjemmet og opererer i hele Norden. Der er ca. 400 butikker fordelt på seks lande. Elkjøp-koncernen har mere end 10.000 ansatte og driver handel via forskellige brands: Gigantti i Finland, Elkjøp i Norge og Elgiganten i Sverige og Danmark. Virksomhedens omsætning var på ca. 28,6 milliarder danske kroner i finansåret 2017-2018.

”Vores samarbejde med Elkjøp har stor betydning for hele printmarkedet. Derudover vil det styrke Brothers position på vejen mod at blive markedsledende inden for business-print og dokumenthåndtering”, siger Mikko Pulkkinen, Nordic Sales Manager for Brother Finland.

Brother Nordic A/S er en del af Brother Ltd., der er en japansk IT-virksomhed som har eksisteret i mere end 110 år. Brother har udviklet sig fra at være producent af symaskiner til en moderne virksomhed med fokus på informationsteknologi. Det er resultatet af en kundecentreret forretningsmodel, med vores ”At your side”-filosofi som omdrejningspunkt.

Brother Nordic A/S har indgået i adskillige vigtige samarbejdsaftaler de seneste år, og det nye samarbejde med Elkjøp følger den trend. ”Vi bevæger os med hastige skridt hen mod det papirløse samfund, og det kræver et holdningsskift af os som leverandør. I dag er vores største aktiv, at vi tør at stille de rigtige, afklarende spørgsmål og udfordre vores kunder. Vi takker Elkjøp for deres tillid til Brother og vi ser frem til at se, støtte og udvikle væksten hos en af Nordens største detailhandlere”, konkluderer Mikko Pulkkinen, Nordic Sales Manager for Brother Finland.

Yderligere information

Nordic Marketing Director & Sales Director (Denmark) Henning Elkjær, Brother Nordic A/S, telefon 43 31 31 31, e-mail henning.elkjaer@brother.dk eller Bomberg PR/Pure PR, telefon 22 67 25 27, e-mail leif@bomberg.dk

Mikko