1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2020
  5. Ros til Brothers A3 alt-i-én inkjetprinter MFC-J6930DW

Ros til Brothers A3 alt-i-én inkjetprinter MFC-J6930DW

AOD nr. 8/2020 har testet Brother MFC-J6930DW og giver den flere rosende ord med på vejen.

AOD fremhæver et lavt støjniveau og et kompakt design, hvor der er lagt vægt på miljøvenlighed, den gode printkvalitet og de fleksible muligheder for print inkl. print fra skyen. Endnu en fordel, der fremhæves, er, at det er hurtigt og let at udskifte blækpatronerne.

Bedømmelsen er på 5 ud af 6 mulighed stjerner, og AOD konkluderer:
"Til den virksomhed, som har brug for en arbejdshest, der kan håndtere både A4 og A3, er Brother MFC-J6930DW et rigtigt godt bud." (Citat AOD nr. 8/2020)

MFC-J6930DW kan udskrive i A3, hvilket er en fordel i mange forskellige jobfunktioner som f.eks.:

    Håndværkere: Arbejdstegninger skal afleveres i A3-format.
    Ejendomsmæglere: Salgsopstillinger
    Hoteller og restauranter: Menukort og oversigtskort
    Butikker og restauranter: Tilbudsplakater
    Kontorer/regnskabsafdelinger: A3-udskrifter gør Excel-ark mere overskuelige
    Grafikere/designere/arkitekter: Arbejdstegninger, forhåndsvisning af større plakater og færdige mapper til kundepræsentationer

Brother MFC-J6930DW er business-inkjetprinteren, der går den ekstra mil for din virksomhed. Med høj printhastighed og første side udskrevet inden for 6 sekunder, er der ingen ventetid. Med fuld A3-kapacitet, kablet og trådløst netkort samt høj månedlig driftscyklus, leverer denne professionelle alt-i-én-printer et professionelt resultat til din virksomhed - hver gang.

MFC-J6930DW leverer troværdig og pålidelig kvalitet til det krævende kontormiljø. To papirskuffer til 250 ark hver, en 100 arks fleksibel bakke og en 50-arks automatisk dokumentføder sørger for fleksibilitet og fjerner besværet med at skulle printe på flere forskellige mediatyper som f.eks. konvolutter.

Fordi printeren har individuelle blækpatroner, skal man kun udskifte den blækpatron, der er løbet tør. Og med de store blækpatroner på op til 3.000 s/h og 1.500 farvesider, får du lave sidepriser.

Læs mere om MFC-J6930DW

MFC-j6930DW med output