1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2020
  5. Sådan udskriver man labels hurtigt og effektivt

Sådan udskriver man labels hurtigt og effektivt

Webhandelen er stormet frem de senere år, ikke mindst under Corona-pandemien. Det er nemt, hurtigt og praktisk, da hele handelsprocessen foregår online, og så får man leveret sine varer, hvor man vil - til døren, på jobbet eller i en pakkeshop. Webhandlens voksende popularitet inviterer i stigende grad små og mindre virksomheder til at sælge deres produkter online, og alt tyder på, at udviklingen fortsætter.

En forudsætning for en effektiv webshop er korrekt opmærkning af varerne med stregkoder og fragtlabels med tydelig adresseinformation.

Almindelige problemer, når du udskriver labels

I en webshops opstartsfase er det almindeligt, at priser, stregkoder og fragtlabels bliver printet på en inkjetprinter, enten på A4-papir eller labelark med udstansede labels.

Labelark kan dog forårsage papirstop i printeren og give anledning til spild og besvær, fx hvis printet har et større format end den udstansede label, så man må justere og printe på ny.

På den anden side kan brug af hele labelark, uden udstansning, også medføre ekstra arbejde og tid, da det hver gang er nødvendigt, manuelt, at klippe den enkelte label til i den størrelse, der er behov for.

Sådan udskriver man labels hurtigt

En labelprinter kan løse udfordringerne, så man sparer tid og penge, da man ikke behøver at printe den samme label flere gange, for at det bliver korrekt.

Labels skal ofte indeholde en større mængde vigtige oplysninger, så der er brug for en labelprinter, som kan sammensætte det hele effektivt med ensartede resultater i topkvalitet.

 

En TD-4420TN eller TN-4520TN labelprinter er den perfekte løsning til en travl webshop. De tilbyder hurtigt direkte termisk print samt termo transfer-print med en opløsning op til 300 dpi, så uanset hvilke opmærkningsbehov der måtte være, så kan de løse opgaven med en eller begge printteknologier.

 

Direkte termisk print er en effektiv proces, hvor der kan udskrives labels i store mængder med et varmefølsomt toplag og et termisk printhoved, som gør traditionelle farvebånd og blæk overflødige. Dette er ideelt ved print af labels, der skal bruges i kortere tid, som fx fragtlabels med stregkoder og vareopmærkning på lageret. Det bedste af det hele er, at denne printteknologi er meget økonomisk, så der kan produceres mange kvalitetslabels til lave omkostninger.

 

Er der brug for robuste og slidstærke labels, f.eks. til hyldeopmærkning og generel opmærkning, der skal sidde i lang tid, er termo transfer-print den bedste løsning. Men får holdbart print ved hjælp af en proces, hvor trykket fra et særligt farvebånd absorberes i labelen. Her er det er godt beskyttet mod udefra kommende påvirkninger, så der er tydelig tekst på labelen i lang tid fremover.

 

En travl webshop har brug for at arbejdsflowet er hurtigt og problemfrit, især når det gælder print af fragtlabels. Der findes heldigvis tilbehør til labelprinteren, som kan optimere det daglige arbejde med at printe labels. En automatisk kniv kan monteres i labelprinteren, så når du printer labels på ruller i endeløs bane, bliver de skåret i den ønskede længe, straks efter de er printet, også når du printer mange labels på én gang. Kombinerer man det med en enhed til labelaftagning, som også kan tilkøbes, letter den arbejdet med at fjerne bagpapiret fra labels, så de hurtigt og let kan klæbes på.

 

Labelprinterne leveres med software, der understøtter stregkodeprint og font-programmering til fremhævelse af specifikke ord, og gør det også muligt at importere grafik og datoformater til en 100 % brugertilpasset løsning.

 

Ved at afklare dine opmærkningsbehov og præcisere hvilke funktioner din virksomhed har behov for, bliver det lettere at finde den bedste labelløsning, så du kan spare tid og penge.

Labels med sregkoder og en kasse