1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2020
  5. Vil du have en velorganiseret arbejdsplads?

Vil du have en velorganiseret arbejdsplads?

 

Med den nye Brother P-touch CUBE Pro er alt på rette hylde
Brother introducerer P-touch CUBE Pro, den nye labelprinter, der trådløst udskriver labels og satinbånd direkte fra PC, Mac, smartphone og tablet. Denne kompakte og elegante labelprinter er meget brugervenlig og kan bruges af alle, virksomheder såvel som private, som har brug for en effektiv allround opmærkningsløsning, der ikke fylder for meget. Brug den, hvor der er behov for en holdbar kvalitetslabel – både på kontoret, i butikken, i receptionen, i hjemmet, i køkkenet og på lageret.

Du kan tage den med dig, så det er både hurtigt og nemt at printe labels, opmærke og holde orden, hvor du går og står. P-touch CUBE Pro har desuden en automatisk kniv med halvklipfunktion, der giver dig mulighed for at udskrive flere labels i én lang bane, hvilket sikrer, at de ligger i den rigtige rækkefølge og gør det let at pille dem af.

Forskellige muligheder for tilslutning og labeldesign
P-touch CUBE Pro kan tilsluttes PC/Mac via USB, men er også udstyret med Bluetooth-forbindelse, hvilket gør den ekstremt nem at sætte op og bruge. Med Bluetooth kan du udskrive labels trådløst – hurtigt og let – direkte fra din smartphone og tablet.

Design dine labels med Brother P-touch Editor, som er en gratis software til labeldesign på PC/Mac. Den giver dig effektive redigeringsværktøjer, så du kan skabe labels til ethvert formål. Indsæt billeder, et firmalogo eller vælg blandt hundredvis af clipart, symboler og indbyggede rammer. P-touch Editor-softwaren giver dig også mulighed for nemt at oprette stregkoder og QR-koder; derudover er det også muligt at linke til dine egne data i Microsoft Excel for at udføre fletning og print af flere labels ad gangen.

Foretrækker du at arbejde med apps, kan du bruge P-touch Design&Print 2-appen til at skabe labels på din smartphone eller tablet, da der er mange forskellige skabeloner til rådighed. Vil du have en helt skræddersyet løsning, kan du bruge Brothers iPrint&Label-app til at tilføje tekst og billeder, ændre skrifttyper og ændre størrelse på objekter. Begge Brother-apps er gratis og kan hentes via App Store eller Google Play.

Holdbare og flotte satinbånd
Brother P-touch CUBE Pro bruger TZe-tape til at imødekomme ethvert identifikationsbehov - til kontor, detailhandel, uddannelsessektoren, turisme, hotel- og restaurationsbranchen eller logistik, håndværk eller specialhandel. Med TZ-tape får du en holdbar label, da teksten bliver printet under en laminering, og derfor ikke kan slides af. TZe-tape får i en bred vifte af farver og mønstre fra 3,5 mm til 36 mm bredde, eller skab elegante satinbånd med personlig tekst til f.eks. firmagaver.

P-touch CUBE Pro leveres med et genopladeligt li-ion-batteri, der let kan genoplades fra din computer via USB-kablet. Få mere at vide om Brother P-touch CUBE Pro (PT-P910BT).

 

Priser og levering
Brother P-touch CUBE Pro (PT-P910BT) kan købes hos Brothers mange forhandlere landet over.
Den koster 957 kr. ekskl. moms (1.999 kr. inkl. moms).

 

Yderligere information
Nordic Marketing Director & Sales Director (Denmark) Henning Elkjær, Brother Nordic A/S, telefon 43 31 31 31, e-mail henning.elkjaer@brother.dk

 

Om Brother

Brother Nordic A/S er en førende leverandør til det nordiske marked. Selskabet er eneimportør af Brother printere, alt-i-én-printere, software, scannere, mobile løsninger og labelsystemer. Brother leverer produkter af høj kvalitet med ydelse og funktionalitet i topklasse – alt sammen til konkurrencedygtige priser. Flere af Brothers produkter er markedsledende. Brothers produkter sælges og distribueres gennem et bredt net af forhandlere og distributører. Brother Nordic A/S har 80 medarbejdere på sine kontorer i Ishøj, Göteborg, Helsinki og Oslo. Se mere på www.brother.dk eller www.brother.com

PT-P910