1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2020
  5. Kompakte scannere, man kan have med i lommen eller tasken

Kompakte scannere, man kan have med i lommen eller tasken

Brothers tre nye mobile scannere gør det nemmere end nogensinde før at forvandle dine papirer til digitale dokumenter, uanset hvor du befinder dig. Brother-scannerne får strøm via en pc’s USB 3.0-port, dog har den største model også indbygget Li-ion batteri. Priserne begynder ved 799 kroner ekskl. moms (999 kr. inkl. moms)

 

De fleste mennesker tænker på scannere som apparater, man har stående hjemme på kontoret, og ikke noget, man har med i skuldertasken eller i frakkelommen. Selvom det mange gange kunne være praktisk, hvis man havde. Den mulighed er der nu.

Brother har stor succes med mobile printere og lancerer nu den nye DSmobile scanner-serie. De er små og kompakte, så de er lette at tage med sig på farten, når man er ude hos kunder og skal have dokumenter, regneark eller aftaler scannet ind. Scannerne forvandler papirerne til digitale formater, der kan bearbejdes direkte på en computer eller sendes videre pr. e-mail.

Det kan være praktisk for håndværkere, sælgere, revisorer eller, ingeniører, der har dokumenter, de gerne vil have digitaliseret med det samme.

Da Brothers tre nye mobile scannere får strøm via en pc’s USB 3.0-port. Den største model har desuden et indbygget Li-ion batteri, der sørger for, at den kan arbejde uden at den er tilsluttet computeren.

 

Tre mobile modeller

Brothers nye elegante og praktiske familie af mobile scannere består af tre modeller. De fordeler sig på forskellige prisklasser, og henvender sig med deres features og funktioner til brugere med varierende behov og ønsker.

Den mindste model - Brother DSmobile DS-640 - er enkel og let at bruge. Den kan scanne op til 15 sider (A4) i minuttet i s/h eller farve. Medfølgende software gør det nemt at scanne alt fra dokumenter i standardformater til mindre dokumenter, såsom kvitteringer og ID-kort. DS-640 får strøm via USB 3.0-port på brugerens laptop eller computer.

Brother DSmobile DS-740D er mere avanceret. Den kan således scanne dokumenter på begge sider, hvilket optimerer workflowet. DS-740D scanner dokumenter i en u-vending, der er en pladsbesparende mekanisme til indførelse af papir. DS-740D kan scanne både A4-dokumenter, kvitteringer, ID-kort og meget andet. Denne model får også strøm via USB 3.0-port på brugerens laptop eller computer.

Sidst, men ikke mindst, er der DSmobile DS-940DW, som er Brothers bud på en ultra-mobil scanner til krævende brugere. Den har indbygget genopladeligt batteri og kan scanne til microSD-kort, hvilket gør det muligt at scanne, hvor du er, uden den skal tilsluttes til en computer. Brother DS-940DW har samme hastighed som sin lillebror. Det betyder, at denne model også kan scanne 15 sider i minuttet enkeltsidet og 30 ipm (15 ark), når man skal scanne dobbeltsidede dokumenter.

 

Priser og levering

Brothers tre nye mobile scannere vil være at finde på hylderne hos Brothers mange danske forhandlere.

Brother DS-640 koster 799 kroner ekskl. moms (999 kroner inkl. moms).

Brother DS-740D vil have en typisk udsalgspris på 1.099 kroner ekskl. moms (1.374 kroner inkl. moms).

Brother DS-940DW kan fås for 1.399 kroner ekskl. moms (1.749 kroner inkl. moms).

 

Yderligere presse-information

Nordic Marketing Director & Sales Director (Denmark) Henning Elkjær, Brother Nordic A/S, telefon 43 31 31 31, e-mail henning.elkjaer@brother.dk eller Bomberg PR, telefon 22 67 25 27, e-mail leif@bomberg.dk

 

 

DSmobile DS720D og mand med laptop