1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2020
  5. Brother er med på liste over ”Verdens Bedste Arbejdsgivere”

Brother er med på liste over ”Verdens Bedste Arbejdsgivere”

Brother Industries, Ltd. (Administrerende direktør: Ichiro Sasaki) kunne i dag meddele, at virksomheden er blevet optaget på 2020-listen "World's Best Employers", som Forbes Magazine har udarbejdet sammen med Statista. Det er fjerde år, listen er udkommet, og første gang, Brother er blevet bedømt (som nr. 130) blandt 750 multinationale virksomheder og selskaber med hovedkvarterer i 45 lande.

”Vi er stolte over, at Brother er blevet udpeget som en af verdens bedste arbejdsgivere,” siger administrerende direktør Ichiro Sasaki. ”Det vidner om vores værdier og engagement i vores medarbejdere, der hver dag gør Brothers motto ”at your side” til virkelighed.”

Ranglisten er baseret på resultaterne fra en spørgeskemaundersøgelse blandt 160.000 fuldtids- og deltidsansatte fra 58 lande, der arbejder for virksomheder med aktiviteter i flere lande og regioner. Undersøgelsen blev gennemført fra juni til juli af Statista, der er et tysk markedsanalysefirma. Respondenterne har vurderet medarbejdernes vilje til at anbefale deres egen arbejdsgiver til familie og venner samt virksomhedens håndtering af COVID-19-pandemien og andre aspekter, såsom virksomhedens image, økonomiske fodaftryk, kompetenceudvikling, ligestilling og sociale ansvar.

Siden Brother-koncernen blev grundlagt, har virksomheden påtaget sig udfordringer og tilpasset sig omskiftelige tider og omgivelser, med en løbende udvikling for at tilpasse sig nye markeder og vækst. Siden COVID-19-pandemien brød ud, har Brother-koncernen indført en lang række COVID-19-relaterede sikkerhedsforanstaltninger herunder uddeling af ansigtsmasker til medarbejdere, der varetager essentielle funktioner, og nødvendige opdateringer af procedurer og politikker af hensyn til medarbejdernes sikkerhed. Brothers globale arbejdsstyrke drives af de dygtigste talenter samt i en samarbejdskultur, hvor medarbejderne engagerer sig i at levere strømlinede produktløsninger i tråd med deres ”at your side”-filosofi.

”Hos Brother bestræber vi os løbende på at belønne, motivere og anerkende vores medarbejdere samt skabe fornuftige løsninger, der forbedrer og beriger livet for vores medarbejdere og kunder, men også samfundet som helhed,” siger Sasaki. ”Som en global arbejdsgiver, ved vi at vores værdier vil vise vejen for vores fremgangsmåder og forretning. Denne anerkendelse er vigtig, og vi er stolte over, at vores medarbejdere verden over er så tilfredse med at arbejde for Brother-koncernen.”


Om Brother

Brother Nordic A/S er en førende leverandør til det nordiske marked. Selskabet er eneimportør af Brother printere, alt-i-én-printere, software, scannere, mobile løsninger og labelsystemer. Brother leverer produkter af høj kvalitet med ydelse og funktionalitet i topklasse – alt sammen til konkurrencedygtige priser. Flere af Brothers produkter er markedsledende. Brothers produkter sælges og distribueres gennem et bredt net af forhandlere og distributører. Brother Nordic A/S har 80 medarbejdere på sine kontorer i Ishøj, Göteborg, Helsinki og Oslo. Se mere på www.brother.dk eller www.brother.com.