1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2020
  5. Brother indgår partnerskab med Kofax om ControlSuite™

Brother indgår partnerskab med Kofax om ControlSuite™

Brother International Europe offentliggør i denne uge et partnerskab med Kofax®, der indebærer en integreret løsning til udvalgte Brother-laserprintere, alt-i-en printere og inkjet-modeller. Brothers sælgere og supportere vil blive oplært til at bruge Kofax ControlSuite så de er godt klædt på til at hjælpe organisationer og virksomheder med at håndtere, sikre og styre dokumenter med en ensartet printstyring, scanning og dokumentsikkerhed.  

“Kofax glæder sig over partnerskabet med Brother”, siger Chris Strammiello, Senior Vice President of Channels hos Kofax. “Deres prisvindende billedbehandlingsteknik og vores markedsledende sikkerheds- og automatiserings-software vil sammen skabe en værdifuld, overbevisende og omfattende løsning.”

ControlSuite er næste generation inden for softwareløsninger til printstyring, scanning og dokumentsikkerhed. En løsning, der forenkler og styrker den centrale håndtering og styring af indhold via mobile og stationære enheder samt e-mail- og printflows. ControlSuite håndterer, sikrer og styrer stort set alle aspekter inden for dokumentdistribution via print, scan, routing og opbevaring i virksomheden – på tværs af kombinationer af hybridsystemer, teknologier og enheder. Dette sikrer en unik produktivitet i kraft af ensartede print, scan og workflow-processer.

 

Virksomheder har en større risiko for betydelige økonomiske tab i tilfælde af dokumentrelaterede sikkerhedsbrud end datasikkerhedsbrud. Kompatibiliteten mellem Brothers enheder og ControlSuite løser den største udfordring med sikker dokumenthåndtering: ”At sikre, at informationen lander i de rette hænder via en enkelt, strømlinet løsning, der giver færre fejl og mere produktivitet”, siger Chris Marshall, Director of SMB Printing & Solutions.

 

ControlSuite er nem at kombinere med Brothers laserprintere til små og mellemstore virksomheder og giver virksomhederne mulighed for at håndtere og styre deres dokumenter sikkert. Dermed understøttes efterlevelse af regler takket være automatisk genererede auditspor, der holder øje med dokumenter samt hvordan de tilgås og anvendes.

 

“For virksomheder af alle størrelser spiller IT-sikkerhed og især informationssikkerheden en afgørende rolle i dokumenthåndteringen og efterlevelsen”, siger Jacqui Hendriks, Research Manager – European Imaging, Printing and Document Solutions hos IDC. “Når en ny dokumenthåndteringsstrategi skal implementeres, må it-professionelle vælge løsninger, der yder en robust sikkerhed i forhold til de forskellige behov, der løbende udvikler sig på arbejdspladsen. Via partnerskabet med Kofax tilbyder Brother en bredere vifte af sikkerhedsløsninger, der skal hjælpe organisationer med at navigere i deres digitale forandringsproces. Kofax er en førende global aktør på udstyrs- og printhåndteringsmarkedet.

 

Brother – Kofax ControlSuite-produktet vil kunne fås fra andet kvartal af 2020.

 

Om Kofax 

Kofax-software giver organisationer mulighed for at arbejde efter devisen ”Work Like Tomorrow™ – i dag”. Kofax’ Intelligent Automation-softwareplatform hjælper organisationer og virksomheder med at ændre deres informationstunge forretningsprocesser, reducere det manuelle arbejde samt antallet af fejl og ikke mindst minimere omkostningerne og forbedre kundernes engagement. Vi kombinerer RPA, intelligent scanning og dokumenthåndtering, procesorkestrering, mobilitet og engagement samt analyser med henblik på at gøre implementeringen lettere og levere markante resultater, der mindsker risikoen for manglende efterlevelse og øger konkurrenceevnen, væksten og rentabiliteten. Kofax sikrer et hurtigt investeringsafkast til mere end 20.000 kunder inden for finansielle services, forsikring, myndigheder, sundhedsvæsen, forsyningskæder, outsourcing af forretningsprocesser og andre markeder. Kofax leverer sin prisvindende software og løsninger via sine direkte salgs- og serviceorganisationer og mere end 650 indirekte salgspartnere og integratorer i mere end 60 lande i Nord- og Sydamerika, Europa, Mellemøsten, Afrika, Asien og Stillehavsområdet. Få yderligere informationer på kofax.com.

 

Om Brother

Det har taget over 100 års innovation at gøre Brother til en global leverandør af forretningsløsninger. Virksomheden, der blev grundlagt som Yasui Symaskiner Co. i Japan i 1908 og senere omdøbt til Brother, opererer nu i mere end 40 lande over hele verden. Brother har konstant tilpasset sig til at trives på et marked, der ændrer sig hele tiden. Fra forskellige printservices til printere, scannere og labelprintere. Brothers produkter og tjenester er designet til at øge effektiviteten og produktiviteten samt at gøre det lettere at samarbejde på arbejdspladsen.

Kofax logo