1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2021
  5. Brother udvider og forbedrer sit udvalg af professionelle labelløsninger med NiceLabel-partnerskab

Brother udvider og forbedrer sit udvalg af professionelle labelløsninger med NiceLabel-partnerskab

Det er nu blevet lettere at designe, gemme og printe professionelle, holdbare labels takket være Brothers helt nye partnerskab med NiceLabel, en førende global udvikler af labeldesign-software og labelhåndteringssystemer, der for nylig har slået sig sammen med Loftware. Det nye globale partnerskab er den nyeste tilføjelse til printgigantens stadig større portefølje af labelhåndterings-løsninger, og det vil gøre det muligt for brugerne at fremstille labels, der lever op til industrielle standarder, hurtigt og effektivt.

Det nye partnerskab, som træder i kraft i maj 2021, vil dække hele Brothers portefølje af termiske labelprintere og give brugerne mulighed for at arbejde med flere former for labelprint fra én og samme platform.

NiceLabel Label Management System kan flytte labeldesign og vedligeholdelse ud af IT-afdelingen og lægge det i hænderne på brugerne. Ved at gøre IT eller brugerne i stand til at reagere langt hurtigere på forespørgsler om labelændringer, sparer man tid og frigør dyre IT-ressourcer, så de kan bruges på mere værdiskabende opgaver.

Andrew Broadbent, European Product Manager – Speciality Print Solutions, hos Brother Europe, siger: ”Vi er glade for at kunne offentliggøre vores nye globale partnerskab med NiceLabel, der gør det muligt for vores kunder at anvende deres termiske Brother-printer til at forenkle deres labelprocesser med nøjagtighed og overholdelse af regulativer direkte fra denne brancheførende software.

Dette spændende partnerskab vil også hjælpe Brother med hurtig udvidelse af vores udvalg af termiske printere, så vi kan hjælpe flere kunder globalt.”

”Vi er stolte over vores nye partnerskab med Brother, så flere brugere har mulighed for at øge deres printproduktivitet betydeligt,” siger Greg Tanner, VP Alliances hos NiceLabel.

”NiceLabel Label Management System indeholder alt, de skal bruge for at digitalisere deres labelprocesser og standardisere al labelprint til én og samme platform. Dermed opnår de en problemfri drift, der gør det muligt for dem at reagere hurtigere på nye markedsbetingelser og krav, bringe produkter på markedet hurtigere og konkurrere mere effektivt i de sektorer, hvor de driver deres forretning.”

Brother-kunder* kan nu downloade printerdrivere fra NiceLabels website.
 
*NiceLabel understøtter Brothers RJ-serie af mobile kvitterings- og labelprintere samt serien af TD-labelprintere og serien af industrielle TJ-labelprintere.

Om Brother
Der ligger mere end 100 års innovation bag Brothers nuværende position som udbyder af globale forretningsløsninger. Virksomheden, der blev grundlagt som Yasui Sewing Machines Co i Japan i 1908 og senere omdøbt til Brother, er nu aktiv i flere end 40 lande verden over. Brother har løbende tilpasset sig for at kunne begå sig på et marked i konstant forandring. Foruden printere, scannere og labelprintere tilbyder Brother også MPS-løsninger. Brothers produkter og serviceydelser er designet til at øge effektiviteten, forbedre produktiviteten og fremme samarbejdet på arbejdspladsen.

Om NiceLabel
NiceLabel er en førende global udvikler af labeldesign-software og labelhåndteringssystemer, der hjælper virksomheder af alle størrelser med at forbedre kvaliteten, hastigheden og effektiviteten af deres opmærkning, samtidig med at omkostningerne reduceres. Ved hjælp af deres labelhåndteringssystemer kan virksomheder digitalisere hele deres labelproces, lige fra design over print til labelhåndtering. Resultatet er en problemfri drift, der gør det muligt for virksomheder at reagere hurtigere på nye markedsbetingelser og krav, bringe produkter hurtigere på markedet og konkurrere mere effektivt i de sektorer, hvor de driver deres forretning. Som verdens førende udvikler af Microsoft Windows-drivere til teknologier til termisk og direkte opmærkningsprint leveres NiceLabel-softwaren af verdens største printerproducenter og anvendes af de fleste Fortune 500-virksomheder. I 2021 gik NiceLabel og Loftware sammen og udbyggede dermed deres globale lederskab inden for Enterprise Labelling og Artwork Management. Virksomhederne samler 60 års ekspertise for at forsyne kunder og partnere med et udvidet udvalg af løsninger og ekstra kapacitet. Se yderligere information på www.nicelabel.com og www.loftware.com.

NiceLabel logo