1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2021
  5. Brother lancerer nye, robuste og integrerbare industrielle labelprintere med direkte termisk print og termo transfer-print

Brother lancerer nye, robuste og integrerbare industrielle labelprintere med direkte termisk print og termo transfer-print

 

Brother lancerer nye, robuste og integrerbare industrielle labelprintere med direkte termisk print og termo transfer-print

 

Brother bestræber sig på at gøre print af labels mere effektivt, holdbart, integreret og kompatibelt med det nye sortiment af industrielle labelprintere, der nu lanceres over hele Europa.

Brothers serie af industrielle TJ-labelprintere, der er udviklet til det store printbehov – til print af mere end 1.000 labels om dagen – består af otte modeller, ideelle til brug inden for produktion, transport og logistik, detailhandel og sundhedssektoren.

Labelprinterne er udviklet til at sikre minimal nedetid og maksimal produktivitet, med printhastigheder på op til 14 tommer i sekundet (ips), stor farvebåndskapacitet og et robust design.

Brother har udviklet innovative labelprintere siden 1989 ved hjælp af sin markedsledende japanske ekspertise inden for forskning og udvikling, for at levere performance på højt niveau i barske produktionsmiljøer.

Henning Elkjær, Nordic Marketing Director & Sales Director fra Brother Nordic A/S i Danmark, siger: ”Vores serie af industrielle TJ-labelprintere er udviklet på baggrund af Brothers store erfaring med at levere pålidelige resultater til virksomhederne – label for label.

”Serien tilbyder et væld af muligheder for at gøre opmærkning mere effektiv, holdbar og fleksibel. Kompatibiliteten med almindelige printersprog gør opsætningen nem og problemfri. Labelprinteren er uundværlig for virksomheder, der udskriver op til 1.000 labels eller flere om dagen, og som ønsker problemfrie processer og omkostningsbesparelser.”

TJ-serien har forskellige tilslutningsmuligheder, herunder wi-fi og Bluetooth, og er ideel til print af en lang række labels, f.eks. pakkelabels, adresselabels, produktlabels, pallelabels, returlabels og labels til overholdelse af regler.

Serien er en del af Brothers sortiment af industrielle labelprintere, der printer i høj kvalitet med op til 300 dpi. Labelene bevarer klarheden og forbliver læselige gennem hele forsyningskæden, hvilket gør dem ideelle til brug ved forsendelse.

Labelprinterne integreres nemt i de eksisterende processer, da TJ-serien er kompatibel med de mest almindelige printersprog, herunder ZPLII-emulering. Labelprinterne er udviklet til at maksimere produktiviteten. Desuden er det nemt at skifte ruller i dem, og de har stor farvebåndskapacitet, hvilket betyder færre farvebåndsskift og gør det muligt at arbejde mere effektivt og på længere sigt spare penge.

Serien består af i alt otte modeller.

TJ-4422TN og TJ-4522TN har indbygget opspoler, så dine labels opspoles, mens de printes, og bliver til en fin rulle inde i labelprinteren. Det sikrer mod rod i dine labels, og den færdigprintede labelrulle kan udtages, når den skal bruges.

Vores industrielle labelprintere er forsynet med metaldæksel og -ramme, hvilket gør dem til slidstærke og holdbare løsninger, der sikrer dig problemfrit labelprint selv i barske produktionsmiljøer.

LED-, LCD- og farvetouchdisplays gør navigeringen enkel og gør vores pålidelige industrielle labelprintere nemme at bruge.

De nye industrielle TJ-labelprintere fås hos Brothers forhandlere.

TJ-4020TN har en printopløsning på 203 dpi og en printhastighed på op til 10 ips (254 mm pr. sek.) og koster kr. 5.999,- ekskl. moms og kr. 7.499,- inkl. moms. 

TJ-4021TN har de samme funktioner som TJ-4020TN, men har touch-display. Prisen er kr. 6.999,- ekskl. moms og kr. 8.749,- inkl. moms.

TJ-4120TN har en bedre printopløsning på 300 dpi og en printhastighed på 7 ips (178 mm pr. sek.). Prisen er kr. 7.999,- ekskl. moms og kr. 9.999,- inkl. moms.  

TJ-4121TN har samme funktioner som TJ-4120TN og har favetouchdisplay. Prisen for denne labelprinter er kr. 9.999,- ekskl. moms og kr. 12.988,- inkl. moms.

TJ-4420TN har en printopløsning på 203 dpi og en printhastighed på 14 ips (356 mm pr. sek.). Den koster kr. 8.999,- ekskl. moms og kr. 11.249,-  inkl. moms. 

TJ-4422TN har de samme funktioner som TJ-4420TN, men har desuden farvetouchdisplay og indbygget opspoler. Prisen er kr. 9.999,- ekskl. moms og kr. 11.249,- inkl. moms.  

TJ-4520TN har en bedre printopløsning på 300 dpi og en printhastighed på 12 ips (305 mm pr. sek.). Denne model koster kr. 9.599,- ekskl. moms og kr. 11.999,- inkl. moms.

TJ-4522TN har de samme funktioner som TJ-4520TN, foruden touch-display og indbygget opspoler. Den koster kr. 12.999,- ekskl. moms og kr. 16.249,- inkl. moms. 

De industrielle TJ -labelprintere kan fås i Danmark fra februar måned. Få mere at vide om udvalget her.

 

TJ labelprinter på lager med kvinde i baggrunden