1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2021
  5. Brother lancerer labelprinter-pakke til opmærkning

Brother lancerer labelprinter-pakke til opmærkning

Som global printerproducent præsenterer Brother nu labelprinteren, PT-E550WNIVP – en ny produktpakke specielt designet til opmærkning af kabler og netværksinfrastruktur. En ny serie af selv-laminerende tape er også blevet lanceret, og den er perfekt at bruge sammen med PT-E550WNIVP.

Den nye pakke indeholder alt, hvad man behøver til netværksidentifikation af eksempelvis patch-paneler, patch-kabler, optiske fiberkabler, frontplader, racks og udstyr. Bruger man PT-E550WNIVP sammen med Brothers specialdesignede Pro Tape-sortiment, der omfatter stærkt klæbende tape, Flexi-ID, tape, selv-laminerende tape og sikkerhedstape, kan man producere slidstærke og langtidsholdbare labels, der overholder identifikationsstandarderne ANSI TIA-606-C og ISO/IEC 14763-2. Det er samtidig branchens standard for labels til identifikation af netværkskabler.

Henning Elkjær, Nordic Marketing Director & Sales Director, Brother Nordic A/S, siger om lanceringen af den nye labelprinterpakke: ”Denne brugervenlige labelprinter med integreret wi-fi er det perfekte værktøj til alle, der arbejder med netværksinfrastruktur. Du får én samlet løsning til alle anvendelsesområder. Brothers PT-E550WNIVP er hurtig, pålidelig og holdbar. Den har automatisk kniv og halvklip-funktion, så de printede labels bliver siddende på bagpapiret og let kan pilles af i korrekt rækkefølge.  

”Vi er også meget begejstrede for vores nye, selv-laminerende tape. Som mange af vores øvrige tapes får vores selv-laminerende tape et ekstra holdbart lamineringslag over teksten, mens de printes. I modsætning til konkurrerende mærker gør denne innovative label fra Brother det muligt, ved arbejde med netværksinfrastruktur, at anvende en 24 mm bred label på de tykke CAT6A-kabler og samtidig sikre, at teksten er fuldstændigt beskyttet mod slidskader.”

PT-E550WNIVP er kompatibel med Windows og Mac – og med smartphones via Brother iLink&Label-appen. Det betyder, at brugeren hurtigt kan oprette forbindelse med sine Fluke Networks Linkware™ Live-projekter i skyen samt overføre kabel-ID’er til printeren og opnå hurtig og nøjagtig opmærkning af kabler. Appen er et produkt af Brothers partnerskab med Fluke Networks’ LinkWare™ Live Affiliates-program og sikrer en problemfri integration af systemet med Brothers PT-E550WNIVP.

Henning Ekjær tilføjer: ”Den lette adgang til Fluke Networks betyder, at man hurtigt og nemt kan udskrive mange labels, og det er samtidig med til at reducere antallet af fejlopmærkninger, der ofte opstår, når kabel-ID-numrene indtastes manuelt.”

”PT-E550WNIVP kan også kommunikere med Brothers Mobile Cable Label Tool-app, så brugerne kan oprette og printe labels fra deres smartphone når som helst og hvor som helst.”

Pakken, der nu lanceres, indeholder labelprinteren PT-E550WNIVP, 24 mm sort på hvid selv-laminerende tape og 9 mm tape sort på hvid stærkt klæbende tape samt en AC-adapter og et genopladeligt batteri. Det hele leveres samlet i en robust kuffert

Download Brothers gratis apps her:www.brother.eu/E550Wapps

 

Om Brother

Brother Nordic A/S er en førende leverandør til det nordiske marked. Selskabet er eneimportør af Brother printere, alt-i-én-printere, software, scannere, mobile løsninger og labelsystemer. Brother leverer produkter af høj kvalitet med ydelse og funktionalitet i topklasse – alt sammen til konkurrencedygtige priser. Flere af Brothers produkter er markedsledende. Brothers produkter sælges og distribueres gennem et bredt net af forhandlere og distributører. Brother Nordic A/S har 80 medarbejdere på sine kontorer i Ishøj, Göteborg, Helsinki og Oslo. Se mere på www.brother.dk eller www.brother.comPT-E550WNIVP