1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2022
  5. Brother tildeles endnu engang globale priser

Brother tildeles endnu engang globale priser

Det er med glæde at vi kan fortælle, at Brother er blevet tildelt 2 prestigefyldte internationale priser - Buyers Lab (BLI) Winter 2022 Pick Award for ”Outstanding SOHO Color Inkjet All-in-One”, og for 15. år i træk iF Design Award (2022) for en række printere og to apps.

BLI roste Brothers funktionsrige MFC-J4300/J4500-serie for pålidelighed og enkel vedligeholdelse, mobile tilslutningsmuligheder, fleksibel scanning samt meget god kvalitet af farvebilleder. Brother var én af kun fem virksomheder, der modtog en Winter 2022 Pick Award.

Brother-produkter tildelt Buyers Lab (BLI) Winter 2022 Pick Award:

•    MFC-J4340DW
•    MFC-J4540DW
•    MFC-J4540DWXL

Derudover blev en række Brother-produkter anerkendt af iF Design Award i fem kategorier, herunder computer, brugerinterface og interface til digitale medier

Brother-produkter tildelt iF Design Award:

•    DCP-J1200W alt-i-én inkjetprinter
•    MFC-J4540DW alt-i-én inkjetprinter
•    MFC-J6955DW alt-i-én inkjetprinter
•    Color Label Editor 2-app til labelprinter
•    Pro Label Tool-app til labelprinter

Salgsdirektør for Brother Nordic A/S i Danmark og Norge, Henning Elkjær, siger: "Vi er stolte af den anerkendelse, som Brothers produkter får. Vi forbedrer løbende vores produkter i takt med skiftende kundebehov, og disse priser viser, at vores indsats betaler sig.”

"Brother vinder jævnligt både BLI Pick Awards og iF Design Awards, hvilket bekræfter at vores printere og apps er effektive og leverer høj kvalitet. Vi har noget for enhver smag, lige fra printere til hjemmekontoret og maskiner til professionelt brug, eksempelvis på kontor og i detailhandlen."

iF Design Award blev lanceret i Tyskland i 1953 og fremhæver kreativitet inden for design, brugerinterface og brugeroplevelse.

Keypoint Intelligence, arrangører af BLI Winter 2022 Pick Award for ”Outstanding Achievement”, er verdens førende uafhængige udbyder af test-tjenester og analytisk information til printerbranchen. Dette års priser anerkender de produkter, der klarede sig bedst i Keypoint Intelligence’ laboratorietest i de foregående seks måneder.

Printer og logoer