1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2022
  5. Labels i specialmål – skræddersyet til dig

Labels i specialmål – skræddersyet til dig

Vi ved, at det ikke er alle opmærkningsopgaver, som kan klares med standardlabels. Derfor har Brother nu gjort det muligt at bestille labels i specialmål, i alle størrelser, så de passer perfekt til kundens opmærkningsbehov.

Brother vil undersøge mulighederne for at producere den specifikke label - og finde ud af, hvad det koster. Prisen afhænger af den aktuelle volumen og af specifikationerne. Labels i specialmål kan bestilles i mange forskellige størrelser, farver, formater og kvaliteter, alt efter hvad de skal bruges til. Det kunne eksempelvis være til særlig skiltning, fragtlabels, fødevareopmærkning, festivaler, events og projekter. Hvad end behovet måtte være. Er der brug for en langtidsholdbar opmærkningsløsning, eller skal labels kun holde i en kort periode? Vi er ”at your side”, så vi afdækker alle muligheder og sikrer, at du får præcis, hvad du har brug for.

Ny fragtlabel
Efterspørgslen på labels i specialformater er stor. Vi har taget dette til efterretning, lyttet til kundernes ønsker og fået tilføjet en ny fragtlabel til vores sortiment, der vil kunne imødekomme flere aktuelle opmærkningsbehov.

Vil du vide mere om labels i specialmål? Så ring til os på 43 31 31 70 og så hjælper vi med at finde en perfekte labelløsning, der passer til dit behov.

Customised labels