1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2022
  5. Brother lancerer MAXIDRIVE - holdbar printteknologi, der giver vores "højeste printhastighed nogensinde"

Brother lancerer MAXIDRIVE - holdbar printteknologi, der giver vores "højeste printhastighed nogensinde"

 

Brothers helt nye, patenterede inkjet-teknologi, MAXIDRIVE, vil forbedre printhastigheden og -kvaliteten markant i vores sortiment af inkjet-printere. 

Brother har annonceret, at vores nye inkjet-maskiner, der blev lanceret i Danmark i slutningen af april, er udstyret med MAXIDRIVE, vores næste generation af inkjet-printteknologi, der giver brugerne markedets bedste printhastigheder.

Yoshitsugu Morita, som er chefingeniør hos Brother Industries, Ltd, og en del af det team, der designede MAXIDRIVE, siger om den nye teknologi::

Brothers patenterede MAXIDRIVE-printchip anvender et unikt dobbelttransformationelt piezoelektrisk system, der udsender blæk ved høj effekt. Chippen fungerer ved at afgive den rigtige mængde blæk på kortere tid, hvilket giver Brothers højeste printhastighed nogensinde. Chippen gør også maskinerne mere holdbare, så der kan printes op til 200 % mere *, hvilket giver brugerne en bæredygtig maskine med høj ydeevne.

Denne teknologi er så unik med hensyn til printhastighed og holdbarhed på grund af synergien mellem det dobbelte transformationelle piezo-system og den meget tynde chip, vi har skabt. Denne spændende nye teknologi er et stort skridt for Brother og for printindustrien som helhed".

MAXIDRIVE øger printhastigheden for Brother-maskinerne med op til 150 %*, samtidig med at printkvaliteten forbedres og maskinens holdbarhed forlænges.

Se videoen om MAXIDRIVE her.

Klik her og se nogle af de Brother-inkjetprintere, der er udstyret med den nye MAXIDRIVE-teknologi.


* Sammenlignet med den foregående model

 

Nyhed 26