1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2022
  5. Ny Pro Label Tool-app til professionel opmærkning

Ny Pro Label Tool-app til professionel opmærkning

 

Nu er det nemt at redigere og printe labels på din smartphone. Vores seneste labelprinter-app – Pro Label Tool – har mange praktiske funktioner, og kan fås til iOS and Android. Download den gratis på App Store  og Google Play.

Pro Label Tool-appen passer til Brothers labelprintere: PT-E550WVP, PT-E550WNIP, PT-P750W, PT-P900W, PT-P950NW og PT-D800W. Den erstatter vores Mobile Cable Label Tool-app, der allerede leverer effektiv opmærkning til professionelle såsom elektrikere og datateknikere.

De mange populære skabeloner til identifikation og opmærkning af kabler, patch-paneler, frontplader og netværksudstyr gør processen med at skabe labels meget hurtigere og reducerer fejl, der opstår pga. print af labels i forkerte længder. Det er også let at skabe skræddersyede labels helt fra bunden. Med Pro Label Tool-appen bliver professionel opmærkning endnu lettere.

Lettere at bruge
Brug din smartphone til at vælge, redigere og printe labels af professionel kvalitet i “portræt”- og ”landskabs”-tilstand. Gør det hurtigere at printe labels på stedet ved at skræddersy din menu-skærm og dynamisk skifte tekstblokkens vidde i redigeringsmenuen.

Vær opdateret
Automatisk hentning af foruddefinerede labelskabeloner, klar til print, fra Brothers cloud-server sikrer, at de er ”up-to-date” i forhold til el-regulativerne og gældende standarder. Find skabelonerne hurtigt ved at bruge søgebaren.r

Tilslutning
Kan tilsluttes en CSV-database for at øge effektiviteten under arbejdet og eliminere fejl. Det er nemt at overføre P-touch Editor-labeldesigns fra en computer og printe dem, når man er på farten. Gem og del skabeloner med andre brugere.

Hent den på App Store og Google Play.

Bemærk, da Pro Label Tool-appen erstatter vores Mobile Cable Label Tool-app, vil Mobile Cable Label Tool-appen blive fjernet fra App Store og Google Play den 29. marts 2022.

Pro Label Tool App