1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2022
  5. Scan, optimér og send – Brother lancerer ny serie af avancerede scannere til kontoret

Scan, optimér og send – Brother lancerer ny serie af avancerede scannere til kontoret

 

Brother præsenterer en ny serie af avancerede scannere, der er velegnede både til hjemmearbejde og på kontoret.

Den nye serie, der lanceres i maj 2022, passer perfekt ind i Brothers voksende program af scannere, der sikrer kunderne nøjagtigt scan i høje volumener, avanceret billedbehandling og forskellige muligheder for dokumentoptimering og intelligent workflow, der gør samarbejdet på kontoret enklere end nogensinde før.

Alle scannere i serien er designet med Brothers kunder i tankerne og har et enkelt, men holdbart design, forbedret billedoptimering og professionel software, der er tilpasset virksomheders forskellige størrelse og krav.

Henning Elkjær, der er Sales Director for Danmark og Norge, kommenterer den nye lancering som følger: ”Vi håber, at Brothers nye serie af bordscannere vil gøre digitaliseringen og samarbejdet omkring dokumenter enklere end nogensinde før. Brugerne får her mulighed for hurtigt og effektivt at digitalisere, redigere og dele dokumenter, hvilket giver adgang til scannede dokumenter i høj kvalitet, hvor som helst og når som helst.”

”Den nye scannerserie omfatter scannere til ethvert behov i erhvervslivet, herunder en model, der er perfekt egnet til større virksomheder, der ønsker en markant forbedring af deres dokumenthåndteringskapacitet, og scannere, der er perfekte til hjemmearbejde eller på mindre kontorer. Uanset om der er behov for dobbeltsidet scan af A4-dokumenter, visitkort, kvitteringer, batch-scan eller flersidede dokumenter, kan brugerne være sikre på, at disse scannere opfylder alle behov”.

Brothers nye scannere kan købes hos Brothers forhandlere rundt omkring i landet

ADS-4100har dobbeltsidet scan op til 70 ipm, 60-arks automatisk dokumentføder (ADF) og avanceret billedbehandling. Prisen er 2.699,- ekskl. moms og 3.374,- inkl. moms. 

ADS-4300Ner lidt hurtigere med dobbeltsidet scan op til 80 ipm og en 80-arks automatisk dokumentføder (ADF). Scanneren har også tre konfigurerbare genvejstaster, avanceret billedbehandling og batch-scan samt Ultrasonic Multifeed Sensor og Separation Switch. Den koster 2.899,- ekskl. moms og 3.624,- inkl. moms.  

ADS-4500Whar dobbeltsidet scan op til 70 ipm og en 60-arks automatisk dokumentføder (ADF). Scanneren har en 7,1 cm touchscreen med 20 konfigurerbare genveje foruden Superspeed USB3.0 og scan direkte til USB-vært samt avanceret billedbehandling og Auto Start Scan. Denne model koster kr. 3.499,- ekskl. moms og 4.374,- inkl. moms. 

ADS-4700W har flere funktioner. Scanneren har dobbeltsidet scan op til 80 ipm og en 80-arks automatisk dokumentføder (ADF). Den har en 10,9 cm touchscreen med 56 konfigurerbare genveje, personlig multibrugerfunktion, Secure Workgroup Sharing, avanceret billedbehandling og batch-scan samt Auto Start Scan, Ultrasonic Multifeed Sensor, Separation Switch, Scan Preview-funktion og CIS Cleaning Alarm. Prisen er 4.099,- ekskl. moms og 5.124,- inkl. moms.  

ADS-4900W er seriens hurtigste scanner med dobbeltsidet scan op til 130 ipm. Den har også en effektiv 100-arks automatisk dokumentføder (ADF), en 10,9 cm touchscreen med 56 konfigurerbare genveje, personlig multibrugerfunktion, Secure Workgroup Sharing, avanceret billedbehandling og batch-scan. Derudover har den Auto Start Scan, Multifeed Sensor, Separation Switch, Scan Preview-funktion og CIS Cleaning Alarm. Denne avancerede scanner koster 6.699,- ekskl. moms og 8.374,- inkl. moms.  


Mand ved bord og scanner i baggrunden