1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2023
  5. Brothers professionelle farveprintere og scannere tildeles BLI Pick Awards fra Keypoint Intelligence

Brothers professionelle farveprintere og scannere tildeles BLI Pick Awards fra Keypoint Intelligence

 

Brother, der er førende inden for print- og scanneløsninger, er blevet tildelt BLI Pick Awards for 2023 for deres professionelle serier af henholdsvis printere og scannere. Priserne uddeles hvert år af Keypoint Intelligence. Priserne er givet både til virksomhedens seneste, professionelle kontorscannere og til den seneste serie af professionelle og pålidelige farvelaserprintere.

Priserne uddeles på grundlag af en række uafhængige tests, udført af Keypoint Intelligence. Alle tests udføres i ISO-certificerede laboratorier. Her testes maskinernes pålidelighed, brugervenlighed, produktivitet, billedkvalitet, brugervedligeholdelse samt mobile tilslutning og cloud-tilslutning. De forskellige tests er udarbejdet, så de afspejler virkeligheden og værst tænkelige situationer.

Under gennemgangen af Brother-scannerne roste Keypoint Intelligence deres tretrins-sikkerhedsproces og netværksbeskyttelse, den ”enestående værdi”, kunderne får for pengene, og de produktivitetsforbedrende funktioner, der udmærker både ADS-4700W og ADS-4900W. Derfor blev begge scannere tildelt en BLI 2023 Pick Award.

En omfattende laboratorieanalyse foretaget af Keypoint Intelligence viste desuden, at Brothers professionelle serie af farvelaserprintere (HL-L9430CDN, HL-L9470CDN, MFC-L9630CDN og MFC-L9670CDN) er yderst pålidelige (alle fik bedømmelsen ”excellent”). Det gav en klassificering som ”Highly Recommended” til alle fire enheder. Laboratorieanalysen viste desuden meget gode resultater, hvad angår billedkvalitet, brugervenlighed og specifikationer for hver enkelt printer, og printerne fik ordene ”professionel funktionalitet til virksomheder i alle størrelser” med på vejen.

Christopher Marshall, der er administrerende direktør hos Brother International Europe, siger: ”Disse priser beviser, at vores to nye, professionelle serier af henholdsvis laserprintere og scannere er de perfekte makkere til enhver virksomhed i vækst. Maskinerne er både mere fleksible og kompakte end de store A3-kopimaskiner. Brothers produkter bliver gang på gang rost for egenskaber som pålidelighed, holdbarhed og evnen til problemfrit at passe ind i alle virksomhedsmiljøer. Samtidig er disse uafhængige testresultater et klart bevis på den kvalitet, vi stræber efter at tilbyde vores kunder.”

Brothers nye, professionelle scannere og farvelaserprintere fås nu hos Brothers forhandlere. Kontakt os, og få hjælp til at vælge den bedst egnede løsning.


Følgende certificeringer blev tildelt:

EC – professionel farvelaserprinter: Certifikater: Highly Recommended og Highly Reliable
-    HL-L9430CDN
-    HL-L9470CDN
-    MFC-L9630CDN
-    MFC-L9670CDN

ADS4 – professionel scanner: BLI Pick Award 2023
-    ADS-4700W
-    ADS-4900W

 

Om Keypoint Intelligence

I mere end 60 år har virksomheder i branchen for digital billedbehandling sat deres lid til Keypoint Intelligence for uafhængige brugertests, laboratoriedata og omfattende markedsundersøgelser med henblik på at fremme deres produkter og salg. Keypoint Intelligence er anerkendt som branchens mest betroede aktør til frembringelse af uvildige data, analyser og anerkendelser på baggrund af mange års erfaring som analyseorgan. Virksomheder har benyttet disse missionskritiske data til strategisk beslutningstagning, salgsfremmende formål og driftsmæssig ekspertise med henblik på at forbedre virksomhedens mål og styrke bundlinjen. Med virksomhedernes behov i centrum fortsætter Keypoint Intelligence med at udvikle sig i takt med, at branchen forandrer sig. Det sker ved at udvide tilbuddene og opdatere metoderne med en dyb forståelse for producenternes og deres kunders transformation inden for digitalt print og billedbehandling.

 

Om BLI Pick Awards til kontormaskiner

BLI Pick-priserne fra Keypoint Intelligence er toppen af poppen i branchen. Priserne er svære at opnå, da de er baseret på grundige tests, herunder omfattende levetidstests og en analyse af nøglefunktioner som brugervenlighed, billedkvalitet og værdi for pengene. Alle produkter, der består laboratorietesten, tildeles udmærkelsen Highly Recommended eller Recommended og modtager et Certificate of Reliability. De bedste produkter kvalificerer sig desuden som kandidater til Pick Awards.Printer with multiple paper trays