1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2023
  5. Brother Group modtager platin-certificering fra RBA

Brother Group modtager platin-certificering fra RBA

Brother Industries, Ltd. (præsident Ichiro Sasaki) har meddelt, at datterselskabet BROTHER TECHNOLOGY (SHENZHEN) LTD., som producerer printere og alt-i-én printere, er blevet gennemgået af Responsible Business Alliance (RBA), en global organisation, der fremmer virksomhedernes sociale ansvar. Datterselskabet modtog i denne forbindelse en platin-certificering, hvilket er den højeste vurdering, der gives. Den er den anden fabrik i Brother-koncernen, der opnår en RBA-certificering, og den første, der opnår en platin-certificering.

BROTHER TECHNOLOGY (SHENZHEN) LTD. er en fabrik beliggende i Shenzhen City, Guangdong-provinsen, Kina, der producerer printere og alt-i-én printere. Fabrikken gennemgik for nylig en revision af en tredjepartsorganisation certificeret af RBA og blev anerkendt for kategorierne arbejdskraft, sikkerhed, miljø, etik, forsyningskædestyring og passende styring af disse ledelsessystemer. Fabrikken opnåede den højeste score på 200, hvilket udløste den første platin-certificering for Brother-koncernen.

RBA er en global organisation, hvis medlemsvirksomheder er forpligtet til at opfylde deres sociale ansvar gennem etablering af bæredygtige forsyningskæder. Dens adfærdskodeks opstiller standarder for at sikre, at arbejdsforholdene er sikre, at arbejdstagere behandles med respekt og værdighed, og at forretningen drives miljømæssigt og etisk ansvarligt. Organisationen anmoder sine medlemmer om at overholde de respektive standarder gennem deres ledelsessystemer. RBA-revisionen er et system, hvor en tredjepartsrevisionsorganisation vurderer, om human og forsvarlig ledelse udføres korrekt i overensstemmelse med dens adfærdskodeks. Evalueringer udføres gennem on-site revision af en tredjepart, og certificering på sølv (160 point eller mere), guld (180 point eller mere) eller platin
(200 point) udstedes afhængigt af scoren.

Brother-koncernen har identificeret fem væsentlige tiltag til at "bidrage til samfundet og hjælpe med at beskytte jorden", som er "Vores formål" i Brother-koncernens vision mod FY2030, som hedder "At your side 2030." For at imødegå en af tiltag, "at forfølge en ansvarlig værdikæde", har koncernen sat sig som mål at opnå RBA guld-certificering for tre koncernproduktionsfaciliteter inden FY2024. BROTHER TECHNOLOGY (SHENZHEN) LTD. er den anden virksomhed i Brother-koncernen, der modtager denne certificering, efter BROTHER INDUSTRIES (VIETNAM), som modtog guld-certificering sidste år.

Brother Group vil fortsætte med at bidrage til realiseringen af et bæredygtigt samfund gennem hele sin globale forsyningskæde, ved at respektere arbejdstagernes menneskerettigheder og ved sørge for et sikkert arbejdsmiljø gennem sin forpligtelse til RBA’s adfærdskodeks samt udvidelsen af CSR-indkøb.

Teaser