1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2023
  5. Brother vinder iF Design Award for 16. år i træk

Brother vinder iF Design Award for 16. år i træk

Brothers P-touch labelprintere var blandt prisvinderne, der blev anerkendt for deres enestående kvalitetsdesign.

iF International Forum Design GmbH i Tyskland er vært for, og udvælger vinderne af, iF Design Award-priserne. Det er en af de mest prestigefyldte internationale designkonkurrencer, og den har kørt siden 1953. Den er anerkendt over hele verden, fordi den ikke kun bedømmer produktets udseende, men også ser på kriterier som funktionalitet og miljøpræstation.

Henning Elkjær, Sales Director, Denmark & Norway for Brother Nordic A/S, siger: "Brother har forpligtet sig til at stræbe efter at foretage forbedringer i designkvalitet og produktinnovation for at sikre, at vi konstant leverer den bedste værdi til vores kunder. Siden vi vandt vores første iF Design-pris i 1982, er vi nået langt. Vi arbejder fortsat målrettet på at designe og bygge robuste, pålidelige produkter, der passer problemfrit ind i hverdagen, og at vinde priser, som bekræfter dette, er altid et privilegium."

I år er det 16. år i træk, at Brother har vundet en iF Design Award-pris, og har indtil nu modtaget i alt 88 priser. I år blev Brother også tildelt priser for deres sy- og industrimaskiner.

 

iF Design Award-certificeringer blev givet til:

  • P-touch PT-PD410 / P-touch PT-D460BT / P-touch PT-D610BT
  • SPEEDIO Xd1-serien - industrimaskiner
  • AIRFLOW 3000 overlock-symaskine

 

Om Brother og iF Design Award

iF Design Award er en af de mest prestigefyldte designpriser i verden - med næsten 11.000 bidrag fra 56 lande i 2023. Ejet af den certificerede non-profit iF Design Foundation, som promoverer design og dets sociale betydning i verden, iF Design Award er virkelig uafhængig. Vi er mere end stolte af vores professionelle jury, som arbejder ud fra objektive screeningsstandarder – for en fair proces for alle deltagere.

P2309PTDBANNERweb