1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2023
  5. Brother fejrer, at der er gået 10 år, hvor der ikke er sendt affald til lossepladser i Europa

Brother fejrer, at der er gået 10 år, hvor der ikke er sendt affald til lossepladser i Europa

Brother Industries (U.K.) Ltd fejrer et årti uden at sende affald til lossepladser i Europa. Brother er med til at bane vejen for bæredygtig fremstilling, og siden 2013 er der derfor ikke blevet sendt affald på lossepladser fra det walisiske genfremstillingsanlæg.

Faktisk betyder det, at Brothers europæiske genbrugsprogram ikke har sendt affald på lossepladser i et helt årti, da et tilsvarende anlæg, Brother Industries (Slovakiet) s.r.o, også følger en politik om ikke at sende affald på lossepladser.

Resultatet er, at 35 millioner tonere ikke er blevet sendt på lossepladser, hvilket svarer til omkring 17.500 tons affald.

Til sammenligning bortskaffes svimlende 350 millioner tonere hvert år på lossepladser verden over – og dem kan det kan tage op til 1.000 år at nedbryde.

Ved at genbruge tonere kan du forhindre, at de ender på lossepladser og i forbrændingsanlæg.

 

Dedikeret til ikke at sende affald på lossepladser

Brother Industries (U.K.) Ltd kan bryste sig af at have en af de længstvarende genbrugsordninger i Europa. Indtil nu har det indsamlet brugte tonere i næsten 20 år, og det er vokset konstant lige siden.

Det har været noget af en rejse fra åbningen af deres første dedikerede genfremstillingsanlæg i 2008 og til de europæiske anlæg blev certificerede som CO2-neutrale.

Begge anlæg kører nu på en kombination af vedvarende grøn energi drevet af solpaneler og jordvarmesystemer1  – noget som holdet har arbejdet ekstremt hårdt for at opnå.

 

Hvordan kan Brother Industries (U.K.) Ltd undgå at sende affald på lossepladser?

Det er nemt, hurtig og helt gratis at genbruge med Brother. Kunderne sender blot deres tomme tonere eller blækpatroner tilbage via en af de godkendte returmetoder, og så klarer Brother resten.

Når du returnerer en toner til Brother, gennemgår den en innovativ 150-trins genbrugsproces for at sikre, at hver toner er så god som ny. Alt, der ikke kan genbruges på grund af skader eller slitage, bliver genanvendt 100 %.

Ved at skille den brugte toner ad, udskifte slidte dele, rense den og samle igen, kan Brother genbruge 86 % af returnerede tonere efter streng kontrol, og sende dem tilbage til kunderne i nøjagtig samme kvalitet som var de nye. Ved at gøre dette sikrede Brother, at der sidste år blev udledt omkring 4.500 tons CO2 mindre i atmosfæren, hvilket svarer til at tage næsten 1.000 biler af vejene.

 

Hvad siger Brother Industries (U.K.) Ltd om NUL affald til lossepladser?

En talsmand for Brother, Julian Cooper, sagde: "Vi forstår, at bæredygtighed betyder noget for vores kunder, og det er derfor, vi er så stolte af denne milepæl på 10 år, hvor vi ikke har sendt affald på lossepladser i Europa.

"Da vi vil være en bæredygtig producent, stræber Brother efter at minimere vores indvirkning på planeten, og det har altid været en grundlæggende del af det, vi laver, og det, der gør os specielle.

"Vi er forpligtede til ikke at sende affald på lossepladser, og det gør vi ved at udvikle slidstærke, holdbare produkter og ved etisk genbrug eller 100 % genfremstilling af originale Brother-tonere og -blækpatroner. Dermed har vi også en rolle at spille i en mere bæredygtig, CO2-neutral fremtid."

Du kan også hjælpe miljøet ved at returnere dine brugte originale Brother-tonere og -blækpatroner. Disse vil blive genbrugt eller genfremstillet for at sikre, at ingen Brother-forbrugsstoffer ender på lossepladser i Europa.

 

1.  Til dato har Brother genfremstillet 37,58 millioner tonere i hele Europa

2. Kun anlægget i Slovakiet kører med jordvarme.

 

Denmark - BIUK Zero Waste to Landfil Social Post_teaser_ 1080x1080px