1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2023
  5. Brother lancerer to nye LED-farveprinterserier med flere tilslutningsmuligheder – til hjemmet og til professionelt brug.

Brother lancerer to nye LED-farveprinterserier med flere tilslutningsmuligheder – til hjemmet og til professionelt brug.

 

Til hjemmet og mindre kontorer

Brother er stolt over at kunne præsenterer sin seneste serie af LED-farveprintere til hjemmet og mindre kontorer, der kan være med til at øge produktiviteten de steder markant. Alle printerne er lydsvage og leverer både fremragende kvalitet og hurtige print- og scannehastigheder. De har også automatisk dobbeltsidet print. Printerne er med til at holde omkostningerne nede på grund af de medfølgende store tonere, store papirskuffer og separat tromle. Alt dette giver stor printvolumen og lange intervaller mellem opfyldningerne.

.

Printerne er desuden trådløse med flere forskellige tilslutningsmuligheder, herunder Gigabit Ethernet, 5 GHz wi-fi og USB. Det giver brugeren masser af muligheder på kontoret eller på farten med en mobilenhed. USB-tilslutningen er meget brugervenlig og gør det muligt, at brugeren kan printe dokumenter direkte fra et USB-drev uden brug af computer. Og det brugervenlige design gør det faktisk muligt at printe straks efter udpakning.

 

Denne serie af LED-farveprintere omfatter en printer – HL-L3220CW– der leverer fantastisk flotte print, og en alt-i-én-printere med print, scan og kopi –  DCP-L3560CDW. Serien omfatter også MFC-L3760CDW, en alt-i-én-printer med både print, scan, kopi og fax.

Til professionelt brug

Denne pladsbesparende serie af professionelle LED-farveprintere består af meget lydsvage og effektive printere med en fleksible pakke af sikkerhedsfunktioner og løsninger, der kan skræddersys til den enkelte virksomheds behov.

Præcis som LED-serien til hjemmekontoret og mindre kontorer er serien her udviklet til at printe lydsvagt og samtidig levere hastigheder, der er op til 25 % højere end den forrige generation. Med printerne i denne serie har man nem adgang til papiret, og der er mulighed for tilkøb af papirskuffer for at imødekomme behovene hos virksomheder med store printvolumener. Der fås desuden også ekstra store tonere til disse modeller.

Alle printere har sikkerhed som standard ved hjælp af en tretrinssikkerhedsproces med en række robuste funktioner, der kan skræddersys til at beskytte den enkelte virksomhed.

Derudover er alle professionelle modeller kompatible med Brother Solutions og kan integreres med tredjepartsløsninger, herunder branchens førende udbydere Kofax og YSoft. Det giver virksomheden fuld fleksibilitet, hvad angår dokumenthåndtering, sikkerhed og kontrol.

LED-printerserien til professionelt brug omfatter to printere HL-L8230CDW og HL-L8240CDW
samt to alt-i-én-printere med fax, MFC- L8340CDW og MFC-L8390CDW.

Ved hjælp af Brother Mobile Connect app (kan downloades gratis),kan man sende printjob til alle ovennævnte printermodeller, hvor som helst og når som helst. Du kan print og scanne (scan kræver en alt-i-én-printer) dokumenter, mens du er på farten, og bestille originale Brother-forbrugsstoffer til levering lige til døren.

Med Brothers originale forbrugsstoffer opnår du gode resultater, hver gang. Dine dokumenter er vigtige, så løb ikke risikoen for dårlig kvalitet. Ved at anvende Brothers originale tonere er du sikret knivskarpe dokumenter af den bedste kvalitet. Print mere og spar mere med Brothers ekstra store tonere og sampak*.

Husk, at de tomme Brother-tonere kan returneres til Brother uden ekstra omkostninger for kunden. Så sørger vi for, at de bliver genanvendt. Vi er meget passionerede omkring genfremstilling, reduktion af CO2-udledningen og ’nul affald til lossepladsen’

De to nye LED-printerserier fås hos Brothers forhandlere.

 

*Kun HL-L8240CDW, HL-L8230CDW, MFC- L8340CDW og MFC-L8390CDW.


FCL SMB Lifestyle Selects 2_web