1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2023
  5. Brother lancerer en ny, unik inkjetprinter – der kan printe fra A4 til bannerformat

Brother lancerer en ny, unik inkjetprinter – der kan printe fra A4 til bannerformat

Brother lancerer nu en ny, alt-i-én inkjetprinter, der kan printe bannere. Printeren er særlig velegnet til små og mellemstore virksomheder, der ønsker at fremstille sit eget reklamemateriale.

Brothers nye bannerprinter dækker alle printbehov, lige fra A4- og A3-print til print af skilte, plakater og bannere i liggende format med en længde på helt op til 2,7 meter.

MFC-J6959DW-printeren er udviklet med forbedret funktionalitet. Den kan ikke kun opbevare og printe på papirruller, men kan samtidig printe helt til kant og automatisk skærer dokumentet til i ønsket længde. Det sikrer brugeren et produkt med en flot finish.

Henning Elkjær, Sales Director, Denmark & Norway fra Brother siger: ”Vi ved, at virksomheder har meget travlt, og vi ønsker at gøre livet lettere for dem med den bedste teknologi i sin klasse, der opfylder alle virksomhedens printbehov.

Vores kompakte bannerprinter er en gamechanger for små og mellemstore virksomheder. Den printer, scanner, kopierer og kan endda faxe – det hele i én maskine – og fjerner dermed behovet for flere, ofte dyrere maskiner.”

Printerens diskrete og kompakte design giver desuden stor fleksibilitet, fordi den kan placeres hvor som helst på kontoret. Samtidig gør den unikke papirskuffe det muligt at opbevare papirrullen diskret i selve printeren, så skrivebordet fremstår pænt og ryddeligt.

Når der ikke skal printes på rulle, kan papirrullen nemt udskiftes med op til 500 ark A4-papir, hvorefter brugeren kan printe videre i det format.

Printeren er desuden udstyret med Brothers patenterede MAXIDRIVE-printchip, der garanterer  holdbart og ultrahurtigt farveprint af høj kvalitet.

MFC-J6959DW-printeren leverer professionelle resultater af høj kvalitet og er velegnet til små og mellemstore virksomheder, detailhandlere, mindre trykkerier og fotografer, der har behov for at printe i lange formater.

Henning Elkjær tilføjer: ”Den nyeste model i vores program af printere giver bogstaveligt talt endeløse muligheder for print.”

MFC-J6959DW kan fås hos Brothes forhandlere fra 1 juni 2023

MFC-J6959DW