1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2024
  5. Brother International Europe og Cool Earth fejrer 15 års partnerskab

Brother International Europe og Cool Earth fejrer 15 års partnerskab

På Earth Day fejrer Brother International Europe, at det er 15 år siden, de første gang slog sig sammen med den regnskovsbevarende organisation og blev deres længstvarende kommercielle partner.

Siden partnerskabet begyndte i 2009, har Brother støttet 7 lokalsamfund i Amazonas og Ny Guineas skove og beskyttet 32 millioner træer på 78.000 hektar, som lagrer over 50 millioner tons kulstof og er afgørende for at bekæmpe klimaforandringer. Dette har gjort det muligt for lokalsamfund at blomstre og hjulpet Cool Earth med at beskytte nogle af verdens mest truede planter og dyreliv.

Hisashi Ota, administrerende direktør for Brother International Europe, kommenterede på partnerskabet: "Vi er stolte over at have arbejdet sammen med Cool Earth i så lang tid. Vores ”at your side”-vision er altid at give vores kunder enestående produkter og service, samtidig med at vi gør, hvad vi kan for at begrænse vores påvirkning af planeten, og gennem Cool Earth er vi i stand til at støtte det vigtige arbejde, der udføres over hele kloden."

Nogle af aktiviteterne indtil nu har været at forbedre adgangen til vand, sanitet og hygiejne for over 2.500 mennesker i Papua Ny Guinea, og lanceringen af Cool Earths Rainforest Lab i Peru, der giver adgang til Wi-Fi, teknologi og kortlægningsværktøjer, så lokalsamfundene kan beskytte deres territorier mod trusler.

Matthew Owen, direktør for Cool Earth, sagde: "Vi er utroligt stolte af de resultater, vi har opnået i samarbejde med Brother Europe, som ikke kun støtter bevarelsen af regnskoven, men også giver sociale og økonomiske resultater, idet de er med til at opretholde lokalsamfundenes levegrundlag og sikre dem adgang til indkomst og fødevarer."

Et initiativ, der understøtter dette partnerskab, er returnering af brugte Brother-blækpatroner og -tonere, som er et af Europas største og mest succesfulde genfremstillingsprogrammer. Kunderne bliver bedt om at returnere deres brugte forbrugsstoffer gratis, og Brother genfremstiller eller genanvender 100 % af alle forbrugsstoffer, der sendes tilbage, og har gjort det siden 2013, uden at noget ender på lossepladsen.

Ota tilføjede: "Uden den ekstra støtte fra vores kunder ville dette partnerskab ikke have været så vellykket, så vi vil også gerne rette en stor tak til dem. Til dato har vi genfremstillet over 40 millioner tonere, hvilket redder 1.500 tons plastaffald fra at ende på lossepladsen hvert år. En præstation, vi alle er utroligt stolte af."

Vil du vide mere om partnerskabet, og hvordan Brother og Cool Earth bevarer Amazonas' regnskov og samtidig støtter lokalsamfundene, så besøg https://www.coolearth.org/act-now/business-partnerships/brother-international/

Rain forest