1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2024
  5. Brother topper listen over de mest populære laserprintere

Brother topper listen over de mest populære laserprintere

 

I årets tredje kvartal (1. juli-30. september 2023) udgjorde Brothers laserprintere hele 26 % af alle solgte laserprintere på det europæiske marked.

Ifølge International Data Corporations (IDC) Worldwide Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker overgik Brother den nærmeste konkurrent HP med næsten 1,5 procentpoint. Det er anden gang inden for et år, at Brother har haft den største markedsandel af laserprintere – denne gang i hele Europa. Næsten 390.000 enheder blev det til, godt hjulpet på vej af salget af Brothers nye A4-laserprintere.

Når man udelukkende kigger på salget af A4-laserprintere, bliver Brothers forspring endnu større med en markedsandel på 30 %, næsten tre procentpoint foran HP som nærmeste konkurrent. Siden 2018 har Brother konstant øget sin markedsandel af A4-lasermaskiner i hele Europa og har dermed bevist sit engagement i at levere kvalitetsmaskiner til både privat og professionelt brug. 2023 er ingen undtagelse med lanceringen af flere nye laserprintere, der skal imødekomme den stigende efterspørgsel.

Christopher Marshall, der er koncerndirektør hos Brother International Europe, siger: ”Vi er bevidste om nødvendigheden af at udvikle os i takt med kundernes behov, så vi opdaterer hele tiden vores produktportefølje for at sikre, at den er repræsentativ for vores kunder. Væksten i laserprintersortimentet drives blandt andet af vores investeringer i omfattende MPS-løsninger (Managed Print Service) og abonnementstilbud, der er designet til at imødekomme behovet hos vores kunder (hvad enten de er små eller store) og forhandlere. Ved hjælp af enkelte, men komplette løsninger er vi i stand til hurtigt at tilfredsstille de stigende behov hos mange virksomheder i hele Europa, og det afspejles i de seneste tal fra IDC.”

 

Se Brothers sortiment af laserprintere her.

Laser Social Brief_nordic_700x300px_DK