1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2024
  5. Brother lancerer næste generation af sin prisbelønnede serie af s/h-laserprintere, der er udviklet til at styrke virksomhederne

Brother lancerer næste generation af sin prisbelønnede serie af s/h-laserprintere, der er udviklet til at styrke virksomhederne

Brother præsenterer nu med stolthed sin opdaterede serie af s/h-laserprintere, der sætter helt nye standarder i branchen. Printerne har både hurtigere print- og scannehastigheder, lang holdbarhed og kan tilpasses voksende printvolumener og særlige krav til papirhåndtering.

 

Printerserien er designet til at øge produktiviteten og effektiviteten for virksomheder i alle størrelser med hurtigt print af op til 50 sider i minuttet og kvalitetsscan af op til 100 sider i minuttet. Det sætter medarbejderne i stand til at udføre deres opgaver med større hastighed og øget fleksibilitet.

 

Disse s/h-laserprintere er bygget til at holde, og det sikrer virksomhederne stor pålidelighed og lave vedligeholdelsesomkostninger. Desuden opnår man en ensartet brugeroplevelse på tværs af Brothers printerserie, der er udviklet til små og mellemstore virksomheder. Det er med til at strømline virksomhedens arbejdsgange og forenkle printerhåndteringen.

 

Implementeringen af store tonere, der kan printe helt op til 25.000 sider, fjerner behovet for hyppige tonerskift. Dertil kommer printernes mulighed for fleksibel papirhåndtering, der kan tilpasses virksomhedens behov.

Alle printere har sikkerhed som standard ved hjælp af en tretrinssikkerhedsproces med en række robuste funktioner, der kan skræddersys til at beskytte den enkelte virksomhed.

Derudover er alle modellerne kompatible med Brother Solutions, og seriens professionelle modeller kan integreres med tredjepartsløsninger, herunder branchens førende udbydere, Kofax og YSoft. Det giver virksomheden fuld fleksibilitet, hvad angår dokumenthåndtering, sikkerhed og kontrol.

Den nye, fleksible printerserie fås også med en MPS-løsning (Managed Print Service). Det er Brothers ”at your side”-løsning, der reducerer printerhåndteringen og giver omkostningsbesparelser og øget produktivitet.

 

Denne professionelle printerserie understøtter Brothers løfte om ’nul affald til lossepladsen’, og printerne kan købes hos Brothers forhandlere

  

Serien består af fire almindelige printere: HL-L6410DN, HL-L6210DW, HL-L5210DN og HL-L5210DW, en alt-i-én printer, DCP-L5510DW, og fire alt-i-én printere med fax, MFC-L5710DN, MFC-L5710DW, MFC-L6710DW og MFC-L6910DN.

Three persons and two printers