1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Partnerskab med Brother
  4. Partnere
Mand og kvinde ved et bord

Vi vil gerne samarbejde med dig

I næsten 50 år har vi arbejdet sammen med partnere i alle størrelser, herunder forhandlere og detailhandlere, med at udvide deres portefølje samt øge deres avancer.

Vi har stort fokus på vores salg. Derfor vil vi gerne sikre, at vi forstår hvad din virksomhed står for, når vi indgår samarbejde. Dermed har vi bedre mulighed for at kunne tilbyde dig de bedste værktøjer til at hjælpe din virksomhed.

Vores partnere kan drage fordel af erfaring og viden fra vores netværk af partnere og kunder i en række brancher, herunder detailhandel, hotel- og restaurationsbranchen, sundhedsvæsenet samt transport- og logistikbranchen.

Vores partnere har adgang til følgende fordele:

Vores samarbejdspartnere har mulighed for at deltage i demonstrationer af labelprintere, alt-i-én-printere og scannere for at gøre det nemmere at sælge Brother-produkter.

At være en del af Brothers netværk betyder, at du har adgang til alle vores salgsværktøjer og marketingressourcer samt produktundervisning.

Brothers medarbejdere står klar til at tilbyde dig support og rådgivning, uanset dine behov.

Vores partnere kan drage fordel af rabatter på store projekter, hvilket sikrer, at du har mulighed for at tilbyde slutkunderne den bedst mulige pris og sikre virksomheden en god aftale.

Hos Brother er vi "at your side". Vi bruger vores globale netværk af Brother-salgsteams, distributører, forhandlere og uafhængige softwareleverandører til at dele muligheder og udvide vores partneres forretning.

Som forhandler af Brother-hardware og -tilbehør har du adgang til vores forskellige partnerprogrammer til forhandlere, der indeholder fordele som rabatter, cashback og incitamenter.

Hvis du er interesseret i at indgå partnerskab med os, bedes du udfylde formularen.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Dine personlige informationer bliver anvendt i overensstemmelse med vores privatlivspolitik og cookie-politik