Organisering af mapper, kasser og arkivskuffer

Skab orden med labels i farver

Labels i farver er velegnede både i hjemmet og på arbejdspladsen, fordi de kan hjælpe os med at skabe orden og arbejde mere effektivt.

Her er nogle idéer til, hvordan du får mest muligt ud af labels i farver, både i hjemmet og på arbejdspladsen.

Opmærkning af filer og mapper

Med farvelabels i eget design kan du opnå et mere attraktivt arkiverings- og dokumenthåndteringssystem. Du kan farvekode dine mapper, så de bliver nemmere at identificere, og risikoen for fejl minimeres.

Skiltning af udstyr og instruktioner

”Sluk lyset!” eller ”Læg papiret her” er eksempler på beskeder, der er meget nemmere at se, når de er printet i farver. Ved at placere labels med instruktioner som disse på strategisk udvalgte steder kan du opnå et mere effektivt arbejdsmiljø, eller eksempelvis spare på strømmen i hjemmet.

White light switch on wall with a green label on it

Farvekodede rum

Med farvelabels kan man også farvekode rummene, både derhjemme og på kontoret. Farver skaber stemninger og kan være med til at øge produktiviteten. Ved at vælge de rette farver kan det hjælpe dig, når du skal læse eller arbejde.

Gæsteskilte og visitkort

Print små badges med fotos til forskellige arrangementer, eller lav dine egne visitkort.

Opmærkning af fødevarer

Synet spiller en meget vigtig rolle, når vi skal vælge, hvad vi skal spise eller købe: Lyse farver og attraktive billeder opmuntrer til forbrug, mens en sort-hvid label nemmere bliver overset.

Labels kan oplyse om allergener, anvendes til farvekodning, skiltning til kampagner og personliggøre ordrer til fødevarevirksomheder. I hjemmet kan man bruge labels til opbevaringskrukker og Tupperware-bokse, så det er hurtigere at se, hvad man tager ud af skabet eller fryseren.

Lunchbox and two open tupperware boxes on a table next to pencils and a water bottle

Løft din kreativitet til næste niveau

Print af labels i farver giver en lang række kreative muligheder: gavekort, temalabels til fester, labels til fotoalbum, collager og mærkning af produkter for blot at nævne nogle få.

Og hvis du har en butik eller en webshop, hvor du sælger dine hobbyprodukter, er farvelabels også en god metode til at gøre dine forsendelser anderledes og personlige, så du adskiller dig fra konkurrenterne.

Personalisering og identifikation

Uanset om det er børnenes skolebøger og legetøj, eller de mapper og Tupperware-bokse, du tager med på arbejde, kan du printe en farverig label til at identificere og skelne mellem dem.

3 tupperware containers with a red, yellow and orange label

Pædagogisk redskab

Du kan også bruge labels til at lave aktiviteter med børn, hvad enten du arbejder med børn professionelt, eller selv har børn. Ved hjælp af klistermærker med fotos eller børnetegninger kan du etablere nogle enkle rutiner for børnene. Du kan for eksempel lære dem at tage sko på (print et foto på en label, klip den midt over, og placér de to halvdele i hver sin sko).

Det var blot nogle få eksempler på sjove og kreative anvendelsesmuligheder for vores farvelabelprinter og P-touch CUBE.

Skab orden, og bevar overblikket.

Klik her for at få flere idéer til, hvordan du kan skabe orden og bevare overblikket: Skab orden i hjemmet.

 

 

Mere fra Organisér dit hjem

Tilbage til toppen