1. Hjem Brother
 2. Løsninger til virksomheder
 3. Løsninger til sundhedsvæsenet
 4. Opmærkning af udstyr i sundhedsvæsenet

Fordele ved PT-P900-labelprinterserien og holdbare P-touch TZe-labels

Et klart, lamineret toplag beskytter din tekst imod kemikalier, fugt, slid, sollys og ekstreme forhold. Brother P-touch laminerede labels er "testet til det ekstreme" af et uafhængigt testlaboratorium for at sikre deres holdbarhed.

Termisk transfer-teknologi benytter sig af et farvebånd, der giver skarpe kvalitetsprint. P-touch labelprintere kan producere holdbare og slidstærke labels i op til 360x720 dpi-opløsning. 

Lineære og to-dimensionelle stregkoder såsom GS1-128 og QR-koder kan tilføjes til dine labels for at optimere effektiviteten og reducere fejl, der kan opstå, når labels er skrevet i hånden.


Forbedr opmærkningen ved at tiføje relevante billeder såsom firmalogo eller symboler. Understøtter populære filformater som .jpg, .png og .bmp.

Brother TZe-tape op til 36 mm fås i en bred vifte af størrelser og i forskellige farver. Metallic, stærkt klæbende, sikkerhedstape samt det meget iøjnefaldende Neon laminerede tape. Derfor imødekommes stort set alle opmærkningsbehov.

P-touch Editor-software til Windows og Mac medfølger som gratis download og gør det muligt at designe professionelle labels, der er skræddersyet til det aktuelle behov. 

Service information on Brother P-touch TZe laminated label attached to syringe driver in a hospital

Sørg for at serviceaftaler overholdes

Uden korrekt opmærkning af udstyr kan vigtige serviceaftaler på relevante enheder ikke overholdes, som påkrævet. Det kan betyde at forkerte enheder bliver serviceret, eller at vigtige serviceaftaler bliver glemt. Ved at anvende en P-touch lamineret label på hver enkelt enhed, er du sikker på at din label forbliver læsbar i mange år og vil hjælpe dig med at bevare dit udstyr i den bedst mulige stand.

 

Operating instructions on medical healthcare equipment

Tilføj vigtig brugsvejleding

Iøjnefaldende labels med vigtig information kan påklæbes udstyr med instruktion til brugerne om, hvordan det bruges korrekt. Dermed sikrer man at enheden altid er i orden og kan bruges med kort varsel. Med en bred vifte af labelfarver, inklusive metallic og neon, kan du sikre, at dine instruktioner altid er synlige og bliver bemærket.

Brother P-touch laminated TZe labels on various chemicals in a laboratory

Stol på Brothers holdbare TZe-labels

Tapen fås i op til 36 mm bredde i forskellige farver og materialer, inkl. metallic, stærkt klæbende og sikkerhedstape. Brother P-touch laminerede labels er testet til det ekstreme og kan modstå:

 • Kemikalier
 • Vand og andre væsker
 • Slid
 • Sollys og UV-lys
 • Temperaturer ned til -80C
 • Temperaturer op til +150C

Når først labels er påklæbet, kan du være sikker på, at de bliver siddende og forbliver læselige i mange år fremover.

Tekniske data for TZe- HGe- og HSe-tape (PDF, 2.5MB)

Brother P-touch PT-P900W printing asset labels

PT-P900-labelprinterserie til skrivebordet

Brother P-touch PT-P900-serien af labelprintere til skrivebordet er det ideelle valg til sundhedsvæsenet, som er nødt til at bruge holdbare labels.

 • Producér holdbare labels i op til 36 mm bredde.
 • Hurtigt print - høj opløsning.
 • Tilføj stregkoder, logoer og andre symboler efter behov.
 • Link til data i et Excel-regneark for hurtigt batchprint af mange labels i én og samme arbejdsgang.
 • P-touch Editor labeldesign-software medfølger.