Lad os hjælpe dig med en løsning

Den bedste måde er at bruge Airprint, fordi den allerede er en del af OS-systemet, så du skal ikke installere noget. Og så er den gratis.

Brothers egen app, iPrint&Scan, er en gratis app, der gør det nemt at printe fra og scanne til dine enheder fra Android-enheder. Alterntivt, hvis du primært bruger Android 5.0 eller senere, vil det måske være nemmere og hurtigere at bruge det gratis Brother Print Service Plugin. 

Brothers egen app, iPrint&Scan, er en gratis app der gør nemt at printe fra og scanne til dine enheder fra både Apple og Android. App'en vil automatisk finde kompatible Brother-enheder i dit trådløse netværk, så du kan sende printjobs og uploade scanninger til skyen fra din mobile enhed.

Ja, med Google Cloud Print. Enhver printer, der er registreret til en Google-konto, kan acceptere printjobs fra alle enheder, der bruger Chrome browseren eller Android operativsystem.

Ja. Med Web Connect kan du forbinde din Brother-scanner eller alt-i-én maskine direkte til din favorit tredjepart cloud service. Filer kan uploades med det samme uden brug af pc, og det virker også omvendt - du kan browse filer via kontrolpanet ved printeren og printe dem.
solutions by business size

Brother at your side

Hos Brother forstår vi, at alle virksomheder er forskellige – og derfor udvikler vi topmoderne løsninger til mobile enheder og cloud, så vores kunder kan arbejde på den måde, der passer bedst til dem.

Brother tilbyder:

  • Prisvindende teknologi
  • En lang række muligheder
  • Løsninger, så du sparer penge