smart device Brother printer

Mobile & Cloud

Arbejds mens du er på farten

Hvis du eller dine kollegaer skal arbejde mens I er på farten,får i stor gavn af Brothers trådløse og cloud-baserede printløsninger, fordi de er simple, sikre og kan bruges fra mange forskellige mobile enheder.


Lad os hjælpe dig med en løsning

Den bedste måde er at bruge Airprint, fordi den allerede er en del af OS-systemet, så du skal ikke installere noget. Og så er den gratis.

Brothers egen app, iPrint&Scan, er en gratis app, der gør det nemt at printe fra og scanne til dine enheder fra Android-enheder. Alterntivt, hvis du primært bruger Android 5.0 eller senere, vil det måske være nemmere og hurtigere at bruge det gratis Brother Print Service Plugin. 

Brothers egen app, iPrint&Scan, er en gratis app der gør nemt at printe fra og scanne til dine enheder fra både Apple og Android. App'en vil automatisk finde kompatible Brother-enheder i dit trådløse netværk, så du kan sende printjobs og uploade scanninger til skyen fra din mobile enhed.

Ja, med Google Cloud Print. Enhver printer, der er registreret til en Google-konto, kan acceptere printjobs fra alle enheder, der bruger Chrome browseren eller Android operativsystem.

Ja. Med Web Connect kan du forbinde din Brother-scanner eller alt-i-én maskine direkte til din favorit tredjepart cloud service. Filer kan uploades med det samme uden brug af pc, og det virker også omvendt - du kan browse filer via kontrolpanet ved printeren og printe dem.
solutions by business size

Brother at your side

Hos Brother forstår vi, at alle virksomheder er forskellige – og derfor udvikler vi topmoderne løsninger til mobile enheder og cloud, så vores kunder kan arbejde på den måde, der passer bedst til dem.

Brother tilbyder:

  • Prisvindende teknologi
  • En lang række muligheder
  • Løsninger, så du sparer penge