1. Hjem Brother
  2. Løsninger til virksomheder
  3. Fjernbetjeningspanel
Woman sat on sofa using laptop with people having meeting in background

Fjernadgang efter behov

Brothers business-printere har en fjernbetjeningsløsning, der gør det muligt for IT-afdelingen at løse eventuelle printerproblemer, selvom de ikke er i nærheden af printeren. Med denne løsning kan IT-medarbejderne hurtigt og let få adgang til printerens kontrolpanel via deres egen PC, uden at de behøver forlade deres kontor.

Fjernbetjeningspanelet tilbyder en fuldstændig interaktiv brugerflade til din printer og kan tilgås efter behov.

IT-medarbejdere kan nemt få adgang til den fulde funktionalitet på printeren, inklusiv vedligeholdelsesdelen. På den måde kan de hurtigt undersøge eventuelle problemer, lokalisere dem og få dem løst, ligesom de også kan ændre printerens indstillinger. Fuldstændig som var de fysisk til stede ved printeren.

Fordele ved fjernbetjeningspanelet

Clock icon

Tidsbesparende

Få hurtigt løst ethvert printerproblem, så du slipper for at skulle vente på en tekniker.

Shaking hands Icons

Samlet support

Få samlet din IT-support under ét tag.

Security icon

Sikkerhed

Din printers data deles via en sikker kommunikationskanal, der sikrer, at din information er krypteret.

60-dages gratis prøveperiode

Ofte stillede spørgsmål

En tidsbesparende måde at diagnosticere sin printer på samt få problemer løst via fjernadgang.

Hvis du er usikker på, hvilke kriterier denne løsning kræver, kan du kontakte din forhandler eller udfylde kontaktformularen til os på denne side.

Fjernbetjeningspanelet giver virkomheder muligheden for at strømline diagnosticeringen af eventuelle problemer. Denne løsning kan også anvendes til træning eller demonstrationer.

Fjernbetjeningspanelet virker udelukkende efter funtionen er aktiveret, hvilket kræver en licensnøgle. Løsningen kan anvendes med følgende modeller:

Alt-i-én A3-farveinkjet: MFC-J5945CDW, MFC-J5955DW, MFC-J6945CDW, MFC-J6947CDW, MFC-J6955DW, MFC-J6957DW.

Farvelaserprintere og alt-i-én farvelaserprintere: DCP-L8410CDW, HL-L9430CDN, HL-L9470CDN, MFC-L8690CDW, MFC-L8900CDW, MFC-L9570CDW, MFC-L9570CDWT, MFC-L9430CDN, MFC-L9470CDN.

Alt-i-én s/h-laserprintere: DCP-L5500DN, MFC-L5700DN, DCP-L6600DW, MFC-L6800DW, MFC-L6800DWT, MFC-L6900DW, MFC-L6900DWT.

LED-printere: HL-L8230CDW, HL-L8240CDW, MFC-L8340CDW, MFC-L8390CDW.

For at forenkle brugen af fjernbetjeningspanelet, kræves der adgang via en fjernskrivebordsløsning. F.eks. fra IT-medarbejdernes kontor, så de ikke behøver at være fysisk til stede ved printeren.

Ja. Printerens LCD-touchscreen kontrolleres virtuelt via en webbrowser og er fjernstyret fra en specifik lokation, f.eks. fra IT-medarbejdernes kontor. Der anvendes krypteret SSL-kommunikation, og adgangen gives først, når brugeren har accepteret dette dirkete på maskinens kontrolpanel.

Så snart fjernbetjeningspanelet er godkendt af brugeren, kan IT-medarbejderne få adgang til printerens LCD-touchscreen og funktioner samt vedligeholdelsesindstillinger.

Den letteste måde at aktivere funktionerne til vores løsninger eller services er ved at bruge BRAdmin Professional 4, der kan downloades gratis. For at aktivere fjernbetjeningspanelet, skal man sende en gydig licensfil til den pågældende printer. Du kan finde mere information her

Mere information

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Dine personlige informationer bliver anvendt i overensstemmelse med vores privatlivspolitik og cookie-politik