1. Hjem Brother
 2. Løsninger til virksomheder
 3. Ressource-center
 4. Blog
 5. Sikkerhed
 6. 2019
 7. Halloween – beskyt dit netværk mod spøgelser, onde ånder og huller i printsikkerheden!
Suojaa verkkosi tunkeutujilta ja tilkitse tulostusturvallisuuden puutteet halloweenina

Halloween – beskyt dit netværk mod spøgelser, onde ånder og huller i printsikkerheden!

Halloween er et godt tidspunkt til at gennemgå dine sikkerhedsprocedurer for print og afdække muligheder for at beskytte netværket mod hackere.


7 tips til beskyttelse af dit netværk

 

 1. Beskyt dit wi-fi med adgangskoder

  Når en printer er forbundet med et usikkert netværk, er døren åben til systemet. Den gode nyhed er, at du ikke behøver at brygge en kompleks trylledrik, men blot sikre, at dit wi-fi er beskyttet med en adgangskode.


 2. Opdatér din firmware jævnligt

  Printsikkerheden kan gøres væsentligt mindre sårbar ved at fjerne gamle fejl og spindelvæv i krogene. Konfigurér din enhed til automatiske opdateringer, og opdater jævnligt din firmware for at sikre, at du har den sidste nye beskyttelse og sikkerhedsfunktion.


 3. Opret en stærk administrator-adgangskode

  Printere har som regel en online-brugergrænseflade for administratorer, hvor man kan konfigurere og kontrollere enheden. Opret om nødvendigt en ny, stærk adgangskode, når du første gang konfigurerer enheden. Hvis det ikke er nødvendigt, kan du deaktivere funktionen for at fjerne muligheden for uønsket besøg.


 4. Beskyt netværket med en firewall

  Begræns adgangen til systemerne med en netværks-firewall. Det er en enhed eller software, som beskytter dit netværk ved at overvåge og blokere eventuelt uhyggelig trafik.


 5. Skift enheden til en intern IP-adresse

  Nogle printenheder har som standard en ekstern IP-adresse. Ved at skifte til en intern IP-adresse øger du omgående beskyttelsen fra offentlige netværksangribere. Overvej at gøre denne troldebeskyttelse endnu mere udspekuleret ved at begrænse adgangen til lokale områdenetværker (LAN) eller undernetværker, så det bliver umuligt at nå printerne fra internettet.


 6. Beskyt med individuel netværkskonto

  Når en printenhed kræver adgang til en netværksressource, skal du sørge for, at der oprettes en dedikeret, individuel netværkskonto. Denne konto skal kun have tilstrækkelige rettigheder til at kunne udføre de nødvendige funktioner.


 7. Deaktivér alt, der ikke er vigtigt

  Printenheder har et væld af funktioner for at forbedre funktionaliteten, men det er ikke dem alle, der er relevante for dig. Forsvar mod spøgelser og onde ånder kan styrkes ved at deaktivere ikke-essentielle tjenester, grænseflader, funktioner og fysiske porte.


  Læs mere om printsikkerhed her.

Mere fra Sikkerhed

Du vil måske også synes om

Tilbage til toppen