1. Hjem Brother
  2. Løsninger til virksomheder
  3. Løsninger til detailhandlen
  4. Holdbare materiale- og skiltningslabels
Durable Brother P-touch TZe labels on POS point-of-sale equipment in retail store

Kommunikér vigtig information, hvor det er nødvendigt

Butikker har brug for tydelig skiltning, både i butikken såvel som i administrationen. Det gælder i forhold til opmærkning af materialer samt labels til den generelle administration.

Brothers holdbare og laminerede TZe-tape hjælper med at løse denne opgave ved at tydeliggøre vigtig information de steder, hvor det er nødvendigt.

Fordele for detailhandler

Et klart toplag beskytter din tekst mod kemikalier, fugt, slitage, sollys og ekstreme forhold. Brothers P-touch laminerede labels er blevet "testet til det ekstreme" af et selvstændigt laboratorie for at sikre holdbarheden.

Termisk transfer-teknologi anvender et farvebånd af høj kvalitet. P-touch labelprintere kan producere langtidsholdbare labels med op til 360 x 720 dpi printopløsning. 

Lineære og to-dimensionelle stregkoder såsom QR-koder kan tilføjes på dine labels for at øge effektiviteten og reducere fejl, der kommer af manuel indtastning af forkerte varenumre eller anden information.

Forbedring af label-identifikationen ved at inkludere et relevant billede fx. et logo eller et symbol. Der er mulighed for anvendelse af populære filformater såsom .jpg, .png og .bmp.

Brothers TZe-tapekassette er tilgængelig i en bred vifte labelstørrelser op til 36 mm samt i forskellige længder. Metallic, stærkt klæbende, sikkerhedstape og meget iøjnefaldende neon-labels er også tilgængelige og imødekommer praktisk talt alle labelkrav.

P-touch Editor-software til Windows og Mac er inkluderet til gratis download, hvilket giver mulighed for professionelt design af labels, der imødekommer dine specifikke krav.

Shop opening hours sign made up of multiple Brother TZe durable black on transparent labels

Fremstil holdbare skilte, der modstår sollys, kemikalier, fugt og slitage

Tydelig skiltning er essentielt for både kunder og medarbejdere, og ved at anvende Brothers PT-P900-serie af labelprintere som en del af jeres daglige arbejde i butikken, kan du lave langtidsholdbare labels, der kan bruges sikkert både indenfor og udenfor.

Tekniske data for TZe- HGe- og HSe-tape

Blue on white waterproof P-touch TZe labels near sink to remind staff to wash their hands

Advarsels- og sikkerhedsskilte

Der er mange områder både i og udenfor butikkens samt på lageret, hvor vigtig skiltning er påkrævet. Skræddersyede labels kan let blive produceret i mange forskellige farvekombinationer for at sikre, at både kunder og medarbejdere hurtigt kan få den nødvendige besked.

Barcode scanner with blue on white durable asset label printed on a Brother P-touch TZe laminated label

Hold orden på udstyr og materialer

Mange detailkæder har tusindvis af faste eller mobile materialer eller varer spredt rundt på forskellige lokationer. Hold styr på disse ved at printe holdbare og laminerede labels, der indeholder varenumre og anden vigtig information med en labelprinter fra P-touch P900-serien.

Brothers laminerede TZe-labels er designet til at holde i mange år, selv under ekstreme forhold.

Brother black on premium glitter gold tape attached to clip-on badge to identify store manager

Navneskilte til medarbejderne

Sørg for, at medarbejderne ser professionelle ud, er præsentable og let kan identificeres. Print deres navne på Brother TZe-tape, og sæt labelen på et navneskilt.

Med stærk klæbeevne og ekstrem holdbarhed, kan du være sikker på, at labelen forbliver siddende og ser så god som ny ud i lang tid.

På trods af kraftige klæbeevne, kan Brothers P-touch labels fjernes, og i de fleste tilfælde kan det gøres helt uden at efterlade rester eller mærker, hvilket gør det muligt at genanvende f.eks. navneskilte.

Brother premium glitter black on gold label attached on shelf edge showing price of shoes

Glimtende og holdbare hyldelabels

Fra modeforretninger, der skal bruge stilfulde hyldelabels i høj kvalitet, til lageret, som skal bruge langtidsholdbare labels, der kan modstå sollys, knubs, slitage, fugt og kemikalier, har Brother den perfekte løsning i form af laminerede labels printet på TZe-tape.

Print labels i butikken med en labelprinter fra Brothers PT-900-serie, der kan printe labels op til 36 mm i bredden og findes i forskellige farver, materialer og størrelser. Brothers TZe-tape indeholder et klart lamineret toplag, der beskytter tekst, stregkoder og billeder fra beskadigelse under daglig brug.

Brother PT-P900 series durable label printer

PT-P900 - labelprinterserie til skrivebordet

Brothers PT-P900-serie af labelprintere er det ideelle valg for butikker, der kræver holdbare labels.

 Producér holdbare labels op til 36 mm i bredden.
 Print i høj hastighed og høj opløsning.
 Inkludér stregkoder, logoer og andre symboler som krævet.
 Link til data fra et Excel-ark for hurtigt at printe flere labels i én langt strimmel.
 Inkluderer P-touch Editor labeldesign-software.

Se PT-P900-serien

Brother PT-P900 series durable label printer

PT-P900-serien

Lav specialdesignede, holdbare labels op til 36 mm i bredden med høj printhastighed og -opløsning. Mulighed for kablet og trådløs forbindelse.

Se PT-P900-serien