Kofax VRS Elite

Kofax VRS Elite er patenteret software til forbedring og perfektion af billeder. Det forbedrer produktivitet ved scanning, øger billedkvaliteten til nøjagtig Optical Character Recognition (OCR) samt reducerer forberedelsestiden til scanning.

 

OCR øger nøjagtighed og reducerer forberedelsestiden til scanning

Udover at tilbyde forbedret scannefunktionalitet, så tilbyder vores scannere* avancerede billed- og driverevner,
der er kompatible med Kofax VRS Elite. Dette er en ny teknisk forbedring, der leverer øget OCR nøjagtighed, reducerer dokumentforberedelsestid samt forbedrer indholdet af scannede billeder, når man bruger disse apparater med Kofax VRS Elite.  

Kofax

Optimér din scanneperformance og billedbehandling med Kofax. Kofax-software bruger automatisk de korrekte scanneindstillinger til specifikke dokumenter, undersøger dokumenterne og retter fejl for at kunne levere scannede billeder af høj kvalitet. Disse evner er essentielle til moderne brug af digitale dokumenter, som ofte bliver delt på tværs af afdelinger og virksomheder eller brugt i systemer, som f.eks. regnskabs- eller ERP-systemer.  

Vores scannersortiment* er kompatibel med denne avancerede teknologi, som sikrer nem integration med en af de førende udviklere af software og systemer til scanningsproduktivitet og -systemer.
 
OCR giver maskinlæsbar tekst fra scannede billeder. Dette er brugbart, når man laver TIFF og PDF dokumenter, der automatisk kan indekseres og/eller kan søges frem med nøgleord. OCR tekstindhold kan læses hurtigt og mere præcist, når det er letlæseligt. OCR bliver også brugt ved integration af scannede dokumenter i forretnings-specifik software såsom regnskabs- og logistikprogrammer, da klare indscannede billeder bedre kan læses af tredjepartsprogrammer.   
 
*Gælder udvalgte modeller. Se venligst individuelle specifikationer for detaljer.

Alle modeller understøtter Kofax VRS Elite 5.2 inkl. Kofax Express 3.3

For ældre scanner-modeller, tjek Kofax' hjemmeside eller kontakt os.

OCR

OCR giver tekst, der kan læses på en skærm. Det er brugbart, når man laver TIFF og PDF dokumenter der automatisk kan indekseres og søgbar med nøgleord. OCR tekstindhold kan læses hurtigt og mere nøjagtigt, når det er letlæseligt.

OCR brugrs også når man integrerer scannede dokumenter til forretnigsspecifik software, såsom bogholderi eller logistikprogrammer, fordi cannede dokumenter der er klare, vil lettere blvie læst og forsstået af tredjepartprogrammer.

Se hele scanner-serien