1. Hjem Brother
  2. Labelprintere og kvitteringsprintere
  3. Labelprintere til ejendomsadministration
  4. Labelprintere til opmærkning af ejendomme

Labelprintere og tapes til alle former for opmærkning på arbejdspladsen

Brug en af vores PC-, skrivebords- eller håndholdte labelprintere til at producere holdbare labels i forskellige bredder, længder og farver.

Specielle tapes

Brothers laminerede og holdebare P-touch labels findes i mange farver, størrelser og specielle materialer, som fx:

  • Standard
  • Stærk klæbende til ujævne overflader
  • Fleksibel ID til opmærkning af kabler
  • Neon skilte
  • Sikkerhedsskilte

 

Se serien af specielle tape

Brothers serie med laminerede labels

Vælg den rigtige label

Sørg for, at din label bliver, hvor den skal med den rigtige Brother TZe-tape. 

Fra neon-tape og sikkerhedstape med vigtig information til stærkt klæbende tape, som bliver, hvor de skal på selv ujævne overflader. Se denne video for at lære mere om holdbarheden på vores mange forskellige labels.

Køb tape

Hos Brother udviklede vi vores laminerede labelteknologi tilbage i 1988 - og siden da har utallige kunder opmærket med vores labels. Fordi teksten er beskyttet af et lamineret lag øverst, kan du være sikker på, at den modstår selv de mest ekstreme forhold.

Læs mere nedenfor og download vores tekniske informationsbrochure, hvor du kan se flere dataljer om, hvordan vi har testet vores labels til det ekstreme.

Download (PDF, 2.6MB)

I modsætning til andre labels, sikrer vores laminerede tapeteknologi at et lag af super klart polyethylen laminering beskytter din tekst. Resultatet er en næsten uopslidelig label, der kan modstå selv de håreste forhold.

Vi er så sikre på vores labels, fordi vi har testet dem til det ekstreme, og resultaterne beviser, at Brother P-touch laminerede labels udkonkurrerer andre ulaminerede labels, så du er sikker på at få professionelle labels, der er designet til at holde.

Slitage-testen

Brothers teknologi til laminering af tape sikrer, at Brother P-touch laminerede labels kan modstå stærk slitage.

En 1 kg slibesten blev testet mod Brother P-touch laminerede labels og ikke-laminerede labels fra konkurrerende mærker. Efter 50 strøg var tektsten på Brother P-touch laminerede labels intakt, og lamineringen havde minimale mærker, mens teksten på de ikke-laminerede labels fra konkurrenterne var beskadiget.

Temperatur-testen

Vores labels er designet til at holde. Dette gælder også, hvis du bruger dem i temperaturer under frysepunktet eller i et ekstremt varmt miljø. Faktisk, så viser resultater, at Brother P-touch laminerede labels kan modstå temperaturer fra -80°C til +150°C.

Vores laminerede labels blev fastgjort til rustfrie stålplader ved stuetemperatur. Herefter blev de opvarmet og afkølet. Efter 72 timer ved -80°C var der ingen synlige tegn på ændringer i tapen, hverken i klæbeevnen eller i farven. Efter 2 timer ved +150°C, forblev teksten på tapen intakt med undtagelse af mindre misfarvning.

Falme-testen

Hvorend du bruger vores P-touch laminerede labels, så er de designet til at forblive klare og læselige, som den dag de blev påført.

Adskillelige Brother P-touch laminerede labels i flere farver blev påført til rustfrie stålplader og udsat for simuleret udendørs UV-bestråling svarende til ca. 12 måneder og ændringer i farven kunne findes (testen lever op til JIS K7350-2/ISO 4892-2). Teksten på alle labels forblev intakt og uændret og var fuldkommen læselig. De røde, gule og neon farvede tapes, viste dog en svag falmning i farven. Andre Brother labelfarver viste ingen eller en mindre ændring.

Kemikalie-testen

Kemikalie-testen blev foretaget på Brother laminerede labels og på konkurrerende ikke-laminerede labels.

Testen blev foretaget i to stadier:
Stadie 1 - nedsænkning i kemikalier
Stadie 2 - slidtest med kemikalier

Labels blev påført på glasplader, som blev nedsænket i forskellige væsker i to timer. Der opstod ingen ændring i udskriftkvaliteten, og de påsatte labels blev siddende på pladerne.
Selvom visse labels, som var gennemvædet af kemikalier, udviste mindre ændringer, havde det slet ingen effekt, hvis man gnubbede labelen med samme kemikalier. Så selvom der spildes kemikalier på Brother P-touch laminerede labels, kan man undgå skade ved hurtig aftørring.

Dernæst blev Brother P-touch laminerede labels påsat flere glasplader, hvorefter en 500 g vægt med en kemikaliebeklædt dug passerede over hver label 20 gange. Udskriftkvaliteten på Brother P-touch laminerde labels forblev den samme i modsætning til vores konkurrenters ikke-laminerede labels.
Vand-testen

Brother laminerede labels er ekstremt modstandsdygtige over for vand.

Testen blev foretaget i to stadier:
Stage 1 - nedsænkning i vand
Stage 2 - slidtest med vand

Labels blev påført på glasplader og nedsænket i vand i to timer. Der var ingen ændring i udskriftkvaliteten, og de påsatte labels blev siddende på pladerne.

Ved den anden test blev Brother P-touch laminerede labels påført på flere glasplader, hvorefter en 500 g vægt med en vandbeklædt dug passerede over hver label 20 gange. Udskriftkvaliteten på Brother P-touch laminerede labels var uændret.

Opdag hvorfor opmærkning er så vigtig for ejendomsadministration