Tilføjet til kurv
  1. Hjem Brother
  2. Label- og kvitteringsprintere
  3. Identifikation af netværksinfrastruktur

6 grunde til at opmærke kabler med labels

Identifikation

At kunne identificere de forskellige kabler og netværksudstyr er nøglen til nem installation og administration af datacentre. Brug Brother P-touch labelprintere og print holdbare labels, når behovet opstår.

Fejlfinding

Ved at opmærke begge ender af kabler bliver det nemmere at diagnosticere og fikse forbindelsesproblemer lige så snart, de er rapporteret. Og identifikation af netværkshardware sørger for, at fejl bliver logget korrekt og giver dermed en hurtigere reparation.

Nem vedligeholdelse

Vedligeholdelse og tests er meget nemmere at udføre, når kabler og hardware er opmærket med synlige og korrekte labels.

Effektivitet

Tydelig opmærkning af kabler og netværksudstyr gør, at du hurtigt kan identificere og dermed effektivisere jeres arbejde.

Certificeringer

Sørg for at kabler og netværksporte er testede, når du bruger netværkscertificeringsværktøjer som fx Fluke Networks Versiv compliance testers. Tydeligt opmærkede kabler viser at der er foretaget de korrekte tests, så I hurtigere kan få et GO af nye netværksinstallationer.

Nem installation

Undgå dyre og tidskrævende fejl under installationsnetværk i systemer. Når du hurtigt og nemt kan identificere de korrekte kabler eller det korrekte hardware via labels, så øger du installationsprocessen, så du sparer tid og penge.

Labelprintere til netværksinstallatører

Opmærk hurtigere og smartere med apps, der strømliner identifikation af kabler og hardware

iLinkLabel-app

Brother iLink&Label app

Forbind til din Fluke Networks Linkware Live, vælg og download de kabel-ID, som du skal bruge. herefter skal du bare printe dem på din PT-E550W labelprinter. Med Brothers iLink&Label-app sparer du tid, undgår tastefejl og sikrer, at dine kabler altid er opmærket korrekt.

Læs mere

 

Cable-label-tool-app

Brother Mobile Cable Label Tool app

Skab labels til kabler, frontplader og netværksudstyr direkte på din smartphone, og print dine labels via trådløs forbindelse med PT-E550W eller PT-P750TDI labelprintere. Denne gratis app har skabeloner til de labeltyper, der bruges oftest, så processen bliver hurtigere og nemmere.

Læs mere

Holdbare labels med P-touch labelprintere

Brother P-touch labels - Tested to the Extreme

Brother skabte den laminerede labelteknologi tilbage i 1988. Brother har sidenhen udviklet teknologien, og er nu specialist inden for holdbare labels. Den printede tekst er beskyttet af et klart plastiklag, der sørger for at dine labels kan modstå selv de mest ekstreme forhold.
 
Vores tape er designet, så du kan få særligt stærkt klæbende tape og tape til særlige funktioner såsom omvikling af kabler eller fastgørelse på ru overflader.
 
Læs mere om holdbarheden af vores laminerede tape eller se oversigten over vores forskellige labels.

 

Download Teknisk data    Se specielle tape

Modsat andre labels, så sikrer vores laminerede tapeteknologi, at din tekst er beskyttet. Resultatet er en næsten uopslidelig label, der kan modstå selv de mest ekstreme forhold.

Vi er så sikre på vores labels, fordi vi har testet dem til det ekstreme. Resultaterne beviser, at Brother P-touch laminerede labels udkonkurrerer andre ulaminerede labels, så du er sikker på at få professionelle labels, der er designet til at holde.

Slitage-testen

Brothers teknologi til laminering af tape sikrer, at Brother P-touch laminerede labels kan modstå stærk slitage.

En 1 kg slibesten blev testet mod Brother P-touch laminerede labels og ikke-laminerede labels fra konkurrerende mærker. Efter 50 strøg var teksten på Brother P-touch laminerede labels intakt, og lamineringen havde minimale mærker, mens teksten på de ikke-laminerede labels fra konkurrenterne var beskadiget.

Temperatur-testen

Vores labels er designet til at holde. Dette gælder også, hvis du bruger dem i temperaturer under frysepunktet eller i et ekstremt varmt miljø. Faktisk, så viser resultater, at Brother P-touch laminerede labels kan modstå temperaturer fra -80°C til +150°C.

Vores laminerede labels blev fastgjort til rustfrie stålplader ved stuetemperatur. Herefter blev de opvarmet og afkølet. Efter 72 timer ved -80°C var der ingen synlige tegn på ændringer i tapen, hverken i klæbeevnen eller i farven. Efter 2 timer ved +150°C, forblev teksten på tapen intakt med undtagelse af mindre misfarvning.
Falme-testen

Hvorend du bruger vores P-touch laminerede labels, så er de designet til at forblive så klare og læselige, som den dag de blev påført.

Adskillelige Brother P-touch laminerede labels i flere farver blev påført til rustfrie stålplader og udsat for simuleret udendørs UV-bestråling svarende til ca. 12 måneder og ændringer i farven kunne findes (testen lever op til JIS K7350-2/ISO 4892-2). Teksten på alle labels forblev intakt og uændret og var fuldkommen læselig. De røde, gule og neon-farvede tape, viste dog en svag falmning i farven. Andre Brother labelfarver viste ingen eller en mindre ændring.
Kemikalie-testen

Kemikalie-testen blev foretaget på Brother laminerede labels og på konkurrerende ikke-laminerede labels.

Testen blev foretaget i to stadier:
Stadie 1 - nedsænkning i kemikalier
Stadie 2 - slidtest med kemikalier

Labels blev klæbet påglasplader, som blev nedsænket i forskellige væsker i to timer. Der opstod ingen ændring i udskriftkvaliteten, og labels blev siddende på pladerne.
Selvom visse labels, som var gennemvædet af kemikalier, udviste mindre ændringer, havde det slet ingen effekt, hvis man gnubbede labelen med samme kemikalier. Så selvom der spildes kemikalier på Brother P-touch laminerede labels, kan man undgå skade ved hurtig aftørring.

Dernæst blev Brother P-touch laminerede labels klæbet på flere glasplader, hvorefter en 500 g vægt med en kemikaliebeklædt dug passerede henover hver label 20 gange. Udskriftkvaliteten på Brother P-touch laminerde labels forblev den samme i modsætning til vores konkurrenters ikke-laminerede labels.
Vand-testen

Brother laminerede labels er ekstremt modstandsdygtige over for vand.

Testen blev foretaget i to stadier:
Stage 1 - nedsænkning i vand
Stage 2 - slidtest med vand

Labels blev klæbet på glasplader og nedsænket i vand i to timer. Der var ingen ændring i udskriftkvaliteten, og labels blev siddende på pladerne.

Ved den anden test blev Brother P-touch laminerede labels klæbet på flere glasplader, hvorefter en 500 g vægt med en vandbeklædt dug passerede henover hver label 20 gange. Udskriftkvaliteten på Brother P-touch laminerede labels var uændret.