Tilføjet til kurv

Brother iLink&Label app

Brug din Apple iPhone eller iPad og download kabel-ID gemt i Fluke Networks LinkWare Live, og overfør dem trådløst til din Brother PT-E550W labelprinter. Derefter skal du bare vælge, hvilke labels du vil printe. Alt sammen uden brug af computer eller kablet forbindelse.

Download i Apple app store 

Network technician using Brother iLink&Label app on his smartphone

Spar tid og reducér fejl

Ved at linke til data, der allerede er gemt i Linkware Live, kan du spare tid ved ikke manuelt at skulle indtaste den samme kabel-ID igen og igen på labelprinterens tastatur. Det er slut med tastefejl - så du får korrekt identifikation hver gang. 

PT-E550W label printer with network cable ID's being selected for printing

Download kabel-ID på få sekunder

Når du først har installeret appen og har indtastet dit Fluke Networks Linkware live brugernavn og kodeord, tager det kun få sekunder at vælge og oveføre kabel-iD'et til din Brother PT-E550W labelprinter:

  • Vælg projektet med det korrekte kabel-ID og klik på "Download" for at overføre dem til appen.
  • Derefter skal du vælge den korrekte liste med kabel-ID og klikke på "send" til Brother PT-E550W via trådløst netværk.
  • Og det er det! Din Brother PT-E550W har nu de seneste kabel-ID'er gemt i labelprinterens hukommelse.

Brother TZe cable label being prepared for wrapping around network cable

Print dine ID-labels

Det eneste, du behøver nu, er Brother PT-E550W, fordi dine kabel-ID'er allerede er gemt i labelprinterens hukommelse.

Bare klik på "cable wrap"-funktionen i PT-E550W labelprinteren og konfigurer indstillingerne for den type kabel, du skal opmærke. Dette skal kun gøres en gang.

For at printe dine labels skal du klikke på database-nøglen på labelprinteren for at se kabel-ID'erne. Derefter kan du vælge at printe alle labels eller udvælge, hvilke du vil printe.

En avanceret kniv skærer labels i den ønskede længde, men det er nemt at holde styr på dem, da de bliver siddende på tapens klæbestrimmel og let løsnes, når de skal i brug.

Brother fleksible-ID TZe-tape er laminerede og udviklet specifikt til opmærkning og identifiktion af kabler og er anbefalet til dette formål.

Mobile device ready to transmit new cable ID's to Brother PT-E550W label printer

Sørg for at dine kabel-ID er opdaterede

Fordi din netværksinfrastruktur er opdateret med nye kabel-ID'er, der er tilføjet eller ændret, skal du blot bruge Brother iLink&Label app til at downloade de nyeste kabel-ID fra dit Linkware Live projekt til din Brother PT-E550W labelprinter. Og herefter er det bare at printe, når du har behov for det.