1. Hjem Brother
  2. Labelprintere og kvitteringsprintere
  3. Farvelabelprinter
  4. VC-500W
Mapper inddelt i farver

Farvelabelprinter til kontormiljøer

Inddel dine dokumenter i farver, så du hurtigt kan finde det rigtige dokument. Lav skilte i farver, så de bliver mere synlige. Tilføj billeder til dine navneskilte for yderligere identifikation.
Du kan også printe dit firmalogo i fuld farve og gøre det mere synligt. Kun din egen fantasi sætter grænsen!

Luo helposti värillinen varoitustarra

Nemt at printe farvelabels til ejendomsadministration

Du får fordelen af at kunne printe farvelabels til f.eks. skilte med øget synlighed. Ikke velegnet til brug udendørs eller i direkte sol.

Gæsteskilt

Gæsteadministration i fuld farve uden brug af blæk

Øg din sikkerhed med gæsteskilte i fuld farve. Farvelabels giver dig mulighed for at fremhæve sundheds- og sikkerhedsinformation, og du kan inddele dine gæster i farvekategorier, så det bliver nemmere for alle at se, hvilken gruppe man hører til. Du kan også printe dit firmalogo i fuld farve til f.eks. messer og events, så det bliver meget synligt.

Sandwich

Synlige fødevarelabels

Print farvelabels med fremhævet fødevareinformation eller produktbilleder, så du hurtigt og nemt kan identificere fødevaren. Du kan også fremhæve tilbud, som f.eks. "Dagens tilbud."

Käytä neliväritarroja elintarvikepakkauksiin

Print kreative farvelabels

Skab farvelabels op til 50 mm i bredden og brug dem til kort, kollager, albums eller til din scrapbook. Print farvelogoer og brug årstidens farver aktivt i dine DYI-projekter til f.eks. fastelavn, halloween, påske, jul, osv.

VC-500W farvelabelprinter

Læs mere om VC-500W

  • Ingen blæk
  • Print labels op til 50 mm i bredden
  • Halv- og helklipsfunktion

Se mere