Tilføjet til kurv
  1. Hjem
  2. Printere

Hvorfor vælge printere fra Brother?

Siden vi byggede verdens første Matrix-printer i 1971, er vi forstsat med tilbyde holdbar, kvalitetsprint til en lang række miljøer og brugere.

Lige fra vores første laserprinter, der leverer højhastighedsprodukter til kontoret, til vores flåde af s/h-laserprintere, farvelaserprintereinkjet-printere og mobile printere - de er alle At Your Side uanset hvor eller hvornår, du har brug for at printe.

Hvad end du printer billeder derhjemme, materiale til din virksomhed, præsentationer til kontoret eller dokumenter til virksomheden leverer vores printere - de er pålidelige, sikre, effektive og giver mulighed for en lang række digitale løsninger.

Printkrav varierer fra bruger til bruger, så vi har designet vores printere til at kunne håndtere dette. Fx kombinerer vores alt-i-én printere den bedste teknologiske viden, baseret på års erfaring, for give dig kvalitetsprint, kopi, scan og fax. Andre printere er specielt designet til industrier såsom sundhedsvæsenet, handel, uddannelse og service-sektoren.

Så hvad end du har brug for en inkjet-printer, farvelaserprinters/h-laserprinter eller bare vil se alle trådløse printere, printere med kablet netværk eller som kan tilgå skyen, så kan du let sortere i hele vores sortiment.

Køb en printer fra Brother og du vil opleve, at du får en printer, der overstiger din forventninger og en kundeservice, der altid er At Your Side.

Mobilt print

Vi har udvidet og forbedret vores serie af mobile printere, fordi der er et øget behov for mobilt print i dagens måde at arbejde på. Hvis du har behov for at printe, mens du er på farten, hvorfor så ikke printe fra den mindste mobile printer på markedet?

Vores PJ-600 og PJ-700 serier findes nu hos mange virksomheder, hvor mobilt print er en nødvendighed.

Forbedret dokumentation, avanceret digitalt samarbejde og effektivitet er nøgleordene, når det kommer til vores robuste og pålidelige design af mobile printere.

Se vores mobile serie