Brother iLink&Label-app

Brug din iPhone eller iPad til at downloade kabel-ID gemt i Fluke Networks LinkWare Live, og overfør dem trådløst til din labelprinter. Derefter skal du bare vælge, hvilke labels du vil printe. Alt sammen uden brug af computer eller kablet forbindelse.

Kompatibel med Brother PTP550WVP, PTE550WSP, PTE550WNIVP, PTE560BTVP og PTE560BTSP labelprintere

Man der holder en smartphone

Spar tid og reducér fejl

Ved at linke til data, der allerede er gemt i Linkware Live, kan du spare tid ved ikke manuelt at skulle indtaste det samme kabel-ID i labelprinteren igen og igen via tastaturet. Det er slut med tastefejl - så du får korrekt identifikation hver gang.

Download Brothers iLink&Label-app herunder.

PT-E550W labelprinter

Download dine kabel-ID'er på få sekunder

Når du først har installeret appen og har indtastet brugernavnet og kodeordet til dit Fluke Networks Linkware Live, tager det kun få sekunder at vælge og overføre kabel-iD'et til din labelprinter:

1. Vælg projektet med det korrekte kabel-ID og klik på "Download" for at overføre dem til appen
  2. Derefter skal du vælge den korrekte liste med kabel-ID og klikke på "send" for at overføre den til din labelprinter via trådløst netværk
  3. Det var det! Din PT-E560BTVP, PT-E560BTSP, PT-E550WVP, PT-E550WSP eller PT-E550WNIVP har nu de seneste kabel-ID'er gemt i labelprinterens hukommelse

Brother TZe-SL251 black on white self-laminating identification labels applied to CAT5e and CAT6A network and patch cables

Print dine ID-labels

Det eneste, du behøver nu, er din Brother labelprinter, fordi dine kabel-ID'er allerede er gemt i maskinens hukommelse.

Bare klik på funktionen "Kabelomvikling" på labelprinteren og konfigurér indstillingerne for den type kabel, du skal opmærke. Dette skal kun gøres en gang.

For at printe dine labels skal du klikke på database-nøglen på labelprinteren for at se kabel-ID'erne. Derefter kan du vælge at printe alle labels eller udvælge dem, du vil printe.

En automatisk kniv skærer labels i den ønskede længde, men det er nemt at holde styr på dem, da de bliver siddende på tapens bagpapir og let løsnes, når de skal i brug.

Brothers selv-laminerende labels er specielt udviklet til opmærkning og identifiktion af kabler, og anbefales til dette formål.

Brother PT-E550W labelprinter og smartphone

Sørg for opdatere dine kabel-ID

Fordi din netværksinfrastruktur er opdateret med nye kabel-ID'er, der er tilføjet eller ændret, skal du blot bruge Brother iLink&Label-appen til at downloade de nyeste kabel-ID fra dit Linkware Live-projekter til din Brother labelmaskine. Herefter er det bare at printe, når du har behov for det.