1. Hjem Brother
  2. Support
  3. Alle Brothers apps
  4. P-touch Editor 6
man editing a label on p-touch editor 6 software in the office

Avanceret labeldesign og printsoftware

Følger med som standard, så du kan skabe dine egne labels med logoer, fotos og stregkoder ved hjælp af Brothers effektive, brugervenlige labeldesign-software - du skal blot tilslutte din labelprinter til din PC via USB eller Bluetooth.

P-touch Editor 6.0 dækker alle opmærkningsbehov i hjemmet, på kontoret og i små detailbutikker med specialskabeloner, der er designet til opmærkning af aktiver, filer og mapper, udstillingsmateriale og meget mere.

Virker til følgende maskiner:

PT-D410, PT-D450VP, PT-D460BTVP, PT-D600VP, PT-D610BTVP, PT-P700, PT-P750W, PT-P710BT, PT-P710BTHPT-P910BT, PT-E560BTSP og PT-E560BTVP.

Create labels using information from tables, containing numbers, text and barcodes.

Tabeller

Lav tabeller uden at lukke redigeringsprogrammet. Hver celle kan indeholde tekst, figurer, stregkoder osv. Denne funktion kan blandt andet anvendes til interne dokumenter eller cirkulerende materiale.

Create labels containing information from a database using p-touch editor

Databaser

Lav labels, der genspejler indholdet fra f.eks. Excel eller andre databaseprogrammer. Dette kan du gøre med databasefunktionen til at printe data kontinuerligt.

customising labels using the library of symbols and frames available in p-touch editor 6.0 label design and printing software

Et fleksibelt designbibliotek

Alle skabeloner, der er inkluderet i P-touch Editor 6.0-softwaren, kan tilpasses, hvilket betyder, at du kan vælge mellem over 1200 symboler, 30+ skrifttyper og 160+ rammer.

coffee bag with branded label using template from p-touch editor 6.0 label printing software.

Brand dine labeldesigns

Tilpas dine labels, så de indeholder dit firmalogo. Det er vigtigt for små detailbutikker at sikre, at alt altid mærkes og er "brandet".

person scanning an asset tracking qr code label created using p-touch editor 6.0 label design and printing software

Skab enkle QR-koder

P-touch Editor 6.0 gør det nemt at skabe stregkodelabels/2D-kodelabels ved blot at vælge kodetypen og indtaste nummeret/alfabetet. Perfekt til sporing af aktiver i en virksomhed.

Har du brug for flere informationer om P-touch-serien?

Macbook

Nyt design - forbedrede funktioner

Med opgraderede funktioner, øget funktionalitet og en generel opdatering af brugeroplevelsen giver P-touch Editor 6.0-softwaren til labeldesign en komplet løsning til at skabe og printe skræddersyede labels.

Nye funktioner omfatter:

• Flere skrifttyper, symboler og rammer, så labels nemt kan tilpasses
  • Nye skabeloner, der er specielt designet til hjemmet og til virksomhedsprogrammer
  • Yderligere nummer-/klokkeslæt- og dato-/stregkodefunktioner
  • En generel opdatering af brugeroplevelsen

Create and print labels using multiple languages in p-touch editor 6 label design software

Hvor som helst, på ethvert sprog

Da Unicode bruges, kan tegn fra flere sprog medtages på det samme navn, hvilket betyder, at du kan skabe labels til enhver målgruppe.

Print af label fra labelprinter

Sammen på mere end én måde

En fuldt integreret løsning gør det nemt at finde labels, du tidligere har skabt samt at dele labels med Brothers programmer til redigering af labels på din smartphone.