1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2020
  5. Brother Nordic A/S indleder samarbejde med stor nordisk butikskæde

Brother Nordic A/S indleder samarbejde med stor nordisk butikskæde

Nordens største dyrehandlerkæde indleder nyt samarbejde med Brother i forbindelse med en stor satsning på udvikling af printprocesser og dokumenthåndtering i kædens butikker

Musti Group Nordic OY og Brother Nordic A/S har indgået en samarbejdsaftale, som betyder, at Brother leverer en løsning til automatiseret printhåndtering, rapportering og optimering af dokumenthåndtering til alle Musti Groups butikker i Norden.

– Vi printer stadig rigtig meget i vores butikker, og sammen med Brother ville vi udvikle den måde, vi arbejder på. Vores omsætning påvirkes i høj grad af det visuelle udtryk og det rigtige layout, hvad angår priser, kampagner og produktinformation. Vi valgte Brother som samarbejdspartner på grund af deres branchekendskab, service og løsningsorienterede arbejdsmetode. Brother, der har en bred vifte af kompetencer, har påtaget sig udfordringen og givet vores nordiske organisation service på en forbilledlig måde, konstaterer Pasi Orovuo fra Musti Group.

Musti Group er Nordens førende butikskæde inden for kæledyrsartikler. Kæden blev grundlagt i 1988 i Finland under navnet Musti ja Mirri. Den ekspanderede til Sverige i 2012, og i Norge åbnede den første butik med navnet Musti i 2017. Nu omfatter kæden næsten 280 fysiske butikker og en stor onlinevirksomhed, som understøtter butiksnetværket. Musti Group indgår i den svenske investeringsportefølje EQT.

– Vores samarbejde med Musti Group styrker vores position yderligere inden for printhåndtering i detailhandlen. Der er tegn på, at print generelt går tilbage, men i visse brancher har det stadig meget stor betydning for forretningsaktiviteterne, kundeoplevelsen og resultatet. Vi sætter pris på Musti Groups tillid. Det bliver interessant at udvikle det visuelle forandringsprojekt, der skal sættes i værk i butikkerne sammen med dem, siger Mikko Pulkkinen, Nordic Sales Manager, Brother Finland.

Brother Nordic A/S er en del af den globale koncern Brother Ltd. og en af de japanske IT-aktører, som har været længst på markedet. Brothers udvikling fra producent af symaskiner til en moderne aktør inden for IT-branchen er et resultat af et systematisk arbejde, der tager udgangspunkt i kundernes behov og filosofien ”at your side”. Vi har de seneste år fokuseret på det, brugerne har behov for. Derfor har vi kunnet skabe flere innovative løsninger inden for dokumenthåndtering. Et eksempel er den samarbejdsaftale, vi i starten af året indgik med Elkjøp-koncernen.

– Vi ser virkelig frem til samarbejdet med Musti Group og til at få mulighed for at støtte og udvikle væksten hos en nordisk kæde med en så positiv og stærk udvikling, afslutter Mikko Pulkkinen, Nordic Sales Manager, Brother Finland.

 

Yderligere information:

Nordic Marketing Director & Sales Director (Denmark) Henning Elkjær, Brother Nordic A/S, telefon 43 31 31 31, e-mail henning.elkjaer@brother.dk eller Bomberg PR/Pure PR, telefon 22 67 25 27, e-mail leif@bomberg.dk

Brother Finland, filial af Brother Nordic A/S Danmark
Mikko Pulkkinen, Nordic Sales Manager (Corporate Business), Country Sales Manager, +358 50 331 8868,
mikko.pulkkinen@brother.fi Papirskuffe der lægges papir i