1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2021
  5. Ved DU, hvad en MPS-løsning kan gøre for din virksomhed?

Ved DU, hvad en MPS-løsning kan gøre for din virksomhed?

 

Det gør vores MPS-kunder, og de er faktisk rigtig glade for deres. Det ved vi, fordi vi har spurgt dem. Vi vil nemlig gerne sikre, at vi fortsat kan imødekomme deres ønsker, og derfor har vi bedt dem udfylde en spørgeskemaundersøgelse. Her spurgte vi dem, hvad de forventer af deres MPS-løsninger, hvad de er mest tilfredse med, og hvordan de vil vurdere dem (1-5 stjerner).

Svarene var ret entydige. De forventede en konkurrencedygtig pris, højt serviceniveau, erfaring og effektivitet.

De var mest tilfredse med maskinernes funktioner, levering af forbrugsstoffer og den gode service – og så var de enige om, at hos Brother er vi kundefokuserede, tilgængelige og proaktive.

Den tilbagemelding er vi naturligvis rigtig glade for, og vi arbejder fortsat hårdt på at holde kadencen og være ”at your side”, så vi kan stå klar med en opdateret løsning, hvis behovet skulle ændre sig med tiden.

Lasse Madsen, der er grafiker hos Lykke by Lykke, har tidligere udtalt om deres MPS-løsning: “Med en driftssikker MPS-løsning fra Brother, der sørger for automatisk bestilling og levering af toner, kan vi fokusere på at sælge tøj og give vores kunder en god oplevelse.”

Men hvad er MPS egentlig?
Kort fortalt består en MPS-løsning af en eller flere printere, der er sat op til automatisk bestilling og levering af forbrugsstoffer, og du betaler kun for det, du printer.

Ved at nærstudere hvordan du arbejder i dag, kan du få forslag til, hvordan en skræddersyet MPS-løsning fra Brother kan hjælpe dig med at optimere din arbejdsgang mest muligt. Sådan sikrer vi, at du får en løsning, der er sikker, brugervenlig, og hvor du sparer penge. Dine forbrugsstoffer, tonere eller blækpatroner, vil blive bestilt og leveret automatisk, når der er behov for det. Printeren sørger for at sende besked afsted, når den registrerer lavt tonerniveau, så der kommer nye forsyninger i rette tid. Det er nemt og bekvemt, og du skal ikke gøre noget som helst. Brother sørger for det hele.

Funktioner & fordele
•    Automatisk bestilling og levering af forbrugsstoffer, så du får præcis, hvad du brug for – når du har brug for det
•    Sikker, kosteffektiv løsning, der er designet til travle arbejdspladser
•    Løsninger til virksomheder i alle størrelser
•    Klik-priserne er inkl. alle nødvendige forbrugsstoffer (toner/blækpatroner, tromle, wastetoner-beholder og bælteenhed) og levering

Læs mere om Brothers MPS-løsninger her og på vores blog.


Mand og kvinde på kontor