1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2023
  5. Skab perfekte, tilpassede labels med Brothers P-touch Editor 6.0

Skab perfekte, tilpassede labels med Brothers P-touch Editor 6.0

Avanceret labeldesign og printsoftware til Brother P-touch-serien følger med som standard på P-touch labelprintere, så du kan skabe dine egne brugerdefinerede labels med logoer, fotos og stregkoder ved hjælp af Brothers effektive, brugervenlige labeldesign-software - du skal blot tilslutte din labelprinter til din PC via USB eller Bluetooth.

Den nyeste version, P-touch Editor 6.0, der kan anvendes med vores nyeste labelprintere PT-D410, PT-D460BTVP og PT-D610BTVP, dækker alle opmærkningsbehov i hjemmet, på kontoret og i små detailbutikker. Den har specialskabeloner til forskellige typer labels, som er beregnet til opmærkning af ejendele, filer og mapper, udstillingsmateriale og meget mere.

Et fleksibelt designbibliotek til dine egne labels

Alle skabeloner, der er inkluderet i P-touch Editor 6.0-softwaren, kan tilpasses fuldt ud, hvilket betyder, at man kan vælge mellem over 1200 symboler, 30+ skrifttyper og 160+ rammer, så de passer til de aktuelle behov. P-touch Editor 6.0 gør det desuden nemt at tilføje andre elementer som firmalogo og stregkodelabels. Stregkodelabels/2D-kodelabels kan skabes ved blot at vælge kodetypen og indtaste nummeret/alfabetet. Dette er perfekt til sporing af ejendele i en virksomhed.

Med opgraderede funktioner, øget funktionalitet og en generel opdatering af brugeroplevelsen giver P-touch Editor 6.0-softwaren til labeldesign en komplet løsning til at skabe og printe skræddersyede labels. Da P-touch Editor 6.0 bruger Unicode, kan tegn fra flere sprog medtages på det samme navn, hvilket betyder, at man kan skabe labels til enhver målgruppe. Det er desuden nemt at finde labels, man tidligere har skabt samt at dele labels med Brothers labelredigerings-apps på din smartphone.

Nye funktioner omfatter:

  • Flere skrifttyper, symboler og rammer, så labels nemt kan tilpasses
  • Nye skabeloner, der er specielt designet til brug i hjemmet og virksomheder
  • Yderligere funktioner med nummer/tid og dato/stregkode
  • En generel opdatering af brugeroplevelsen
  • Hvor som helst, på ethvert sprog
Læs mere om, og download P-touch Editor 6.0 her.
Kvinde ved bord med labelprinter