1. Hjem Brother
 2. Løsninger til virksomheder
 3. Ressource-center
 4. Blog
 5. Effektivitet
 6. 2021
 7. Print labels som en professionel med Brothers nye selv-laminerende tape
En elektriker märker sladdar.

Print labels som en professionel med Brothers nye selv-laminerende tape

Når man arbejder med netværks-infrastruktur er det en vigtig del af jobbet at holde netværket kørende. Hvis en fejl opstår, så er det afgørende med en hurtig løsning af problemet.

Tiden er afgørende, hvad angår at håndtere problemer eller reducere netværkets nedetid, eftersom hvert sekund, der mistes, kan vise sig at blive dyrt for virksomheden. For at løse problemerne effektivt skal opmærkningen af netværket være tydelig og præcis.

For at sikre effektiv opmærkning har Brother i efteråret 2020 lanceret sin nye selv-laminerende tape, der er en holdbar, fleksibel og omkostningseffektiv labelløsning.

Den selv-laminerende tape, der er en del af Brothers P-touch Pro Tape-sortiment, er udviklet særligt med datacentre for øje.

Pro Tape-sortimentet kan anvendes i netværksstrukturer til at opmærke identifikation af racks, paneler, porte, udstyrsudgange, telekommunikationsudgange, valgfrie elementer, kabler mellem koblingspaneler, kabler mellem porte/koblingspaneler og strømledninger.

Begræns tiden og omkostningerne med én løsning

Brothers nye tape laminerer labelen under udskrivning, hvilket betyder, at brugeren ikke længere skal omvikle hele det udskrevne område. Denne proces gør det ikke alene hurtigere at anvendes labels, men sparer også penge, idet installatører nu kan anvende en Brother-tape med en bredde på 24 mm til at mærke CAT6A-kabler med større diameter uden brug af en bredere tape.

A close-up of three, light blue network cables with black-on-white labels

Professionelle labels

P-touch Pro Tape-sortimentet inkluderer seks andre tapetyper i forskellige bredde- og farvekombinationer:

 

 • Stærkt klæbende lamineret tape designet til glatte, ujævne og pulverlakerede overflader
 • Flexi-ID tape udviklet til opmærkning af kabler samt kabelomvikling
 • Krympeflextape lavet af særlig ikke-klæbende tape, der omslutter kablet, når det krymper ved varmepåvirkning
 • FLe flag, ideel til fiberoptiske og andre tynde kabler
 • Sikkerhedstape viser tydeligt, hvis labelen er blevet manipuleret, og kan ikke påføres på ny, når først den er pillet af
 • Stenciltape, en ikke-klæbende tape til elektrolytisk opmærkning (permanent mærkning af strømførende overflader) eller mærkning af glas vha. en ætsende pasta.

Mærkning, der holder. Hver gang

Brothers P-touch laminerede labels har gennemgået en række skrappe test for at bevise, at de holder sig på plads og forbliver læselige, selv når de udsættes for ekstreme temperaturer, slid eller kemiske påvirkninger..
 
For at sikre at vores labels holder sig intakte på ujævne overflader, har den stærkt klæbende tape i gennemsnit tre gange så høj en limstyrke som Brothers standardtape, ifølge uafhængige test. Tapen er ideel til brug i serverrum.
 
Vores Flexi-ID tape og selv-laminerende tapes har et særligt klæbemiddel, så de vikles sikkert omkring buede overflader med en minimums-diameter på 3 mm.
 
Derudover er den robuste krympeflextape UL-anerkendt som en UL224-komponent med klassifikationen VW-1.
 
Brugerne kan være sikre på, at bestemmelserne overholdes, idet vores tape bidrager til at overholde standarderne ISO/IEC 14763-2 og ANSI/TIA-606-C for netværksteknikere.
 
Hvis du vælger original Brother-tape til din labelprinter, kan du være sikker på, at de sammen vil levere de bedst mulige resultater, som både er i overensstemmelse med kravene og effektive, samtidig med at du sikrer, at din labelprinter ikke lider overlast.
 
Brother Pro Tape kan bruges i en række P-touch labelprintere og priserne starter ved 125 kr.
 
Alle testinformationerne kan ses på: www.brother.eu/tze-data.
 

Mere fra Effektivitet

Du vil måske også synes om

Tilbage til toppen