1. Hjem Brother
 2. Løsninger til virksomheder
 3. Ressource-center
 4. Blog
 5. Effektivitet
 6. 2021
 7. Sådan kan specialistprint forbedre detailkundernes oplevelser i vanskelige tider
Laukku, jossa on hintamerkintä

Sådan kan specialistprint forbedre detailkundernes oplevelser i vanskelige tider

Detailhandlere er hårdt ramt økonomisk af COVID-19. For at komme stærkt igen skal en række faktorer være til stede, herunder en strømlining af processer, så kundeoplevelsen bliver mere sikker og effektiv. 

Efterspørgslen skal håndteres effektivt for at styrke salget og levere en god service, der sikrer kunder i fremtiden og et stærkt kendskab til brandet. 

For at få de bedste resultater har detailhandlere brug for solide og pålidelige processer, der kan understøttes af effektiv opmærkning og mobilt print. Vi ser på fordelene ved opmærkning og udskrivning på tværs af detailbranchen:

 • Fødevaredetailhandlen: Supermarkeder og andre fødevarebutikker har en hurtig vareomsætning, hvilket betyder, at hylderne løbende skal fyldes for at holde salget flydende. En mobil arbejdsstyrke vil kræve pålidelige og arbejdsparate mobile printere til udskrivning her og nu, så hylderne er opdateret med den nyeste info og der bliver annonceret for udsalg og rabatter. Printere som Brothers mobile RJ kvitterings- og labelprintere kan anvendes enten på en vogn eller bæres i en skulderstrop, så de er med brugeren hele dagen. Bærbare labelprintere er perfekte til at lave labels til hyldeforkanter, tydelige stregkodelabels samt labels til udsalg og rabatpriser.

  Opmærkning kan også hjælpe fødevaredetailhandlere med at overholde bestemmelserne for fødevaresikkerhed. En tydelig fødevaremærkning er vigtigere end nogensinde og labelprintere som f.eks Brothers TD-sortiment, kan bidrage til at tydeliggøre allergener, ingredienser og holdbarhedsdatoer, så kunderne kan være trygge. Du finder flere oplysninger om vores løsninger til hotel- og restaurationsbranchen her.

 • Modedetailhandlen: At skulle stille sig bagest i en lang kø frustrerer ofte kunderne, og i øjeblikket er deres lyst til at stå i trange køer mindre end nogensinde. Bærbare printløsninger kan hjælpe på dette problem. Ekstra betalingsstationer kan etableres ved hjælp af mobile printere, så det bliver muligt at udskrive kvitteringer på stedet og afkorte køen. En sådan pop-up-kasse kan gøre det nemmere at holde afstand og begrænse den tid, kunderne bruger i butikken, hvilket giver dem en bedre oplevelse. Brothers mobile RJ-printere kan bæres i en bælteklips eller en skulderstrop, så det bliver nemmere for brugeren. Dermed kan der betales hvor som helst i butikken.

  På grund af COVID-19 må detailhandlere anvende en kombination af opmærkning og skiltning, der fremhæver foranstaltningerne til kundernes og personalets sikkerhed. Brothers P-touch labelprintere kan anvendes til at lave holdbare labels, der kan fremhæve sikkerhedsforanstaltninger såsom hygiejnestationer, ensrettede baner og tiltag til social afstand.

  Nye retningslinjer betyder, at detailhandlere hurtigt skal kunne tilpasse sig. Dermed vil adgang til skræddersyede labelprintløsninger bidrage til, at de fortsat kan følge de nye råd. P-touch Editor-software kan også anvendes til at udskrive personligt tilpassede labels direkte fra Microsoft Word, Excel og Outlook. Du kan se flere oplysninger om vores detailhandelsløsninger her. 

 • Webshops:  I store lagre vil en bærbar og robust maskine gøre processerne mere effektive og hurtige og derfor mere omkostningseffektive. Mobile RJ-printere kan klipses på en rem, så man kan printe on the go gennem hele arbejdsdagen. En mobil arbejdsstyrke kan også anvende mobile label- og kvitteringsprintere til at opmærke produkter til plukning, emballering og afsending af produkter samt udskrivning af stregkoder til en mere strømlinet proces.

 • Webshoplevering: Pålidelig levering er en vigtig faktor for en e-handelsvirksomheds succes. Det kan forhindre kundeklager og sikre tilbagevendende kunder. Nogle modeller fra RJ- og PJ-serierne kan fastmonteres i bilen, hvilket er ideelt til mobile arbejdsstyrker. Fragtnoter og kvitteringer kan udskrives hurtigt og let, og den strømlinede proces gør det muligt at gennemføre flere leveringer.

  Brother har et stort sortiment af label- og kvitteringsprintere designet til brugere i detailhandlen, samt P-touch labelprintere, der printer holdbare labels, og RJ- og TD-serierne. Det store sortiment sikrer labels, der er designet til at gøre processer mere smidige, hurtige og effektive.

  Du finder flere oplysninger om specialistprint og labelløsninger her.
   

Mere fra Effektivitet

Du vil måske også synes om

Tilbage til toppen