Brother-tulostin, taustalla sademetsä, värikäs pinkki tausta

Vi passer på miljøet

Hos Brother arbejder vi - sammen med jer - målrettet på at reducere vores belastning af miljøet.

Vi kalder det ‘Brother Earth’ og det styrer alle vores miljø-aktiviteter. En af disse aktiviteter er vores partnerskab med den regnskovsbevarende organisation Cool Earth.

Cool Earth arbejder utrætteligt for at beskytte økosystemerne og støtte regnskovenes lokale befolkninger. Vores 10 år lange partnerskab har fokuseret på Peru og Papua Ny Guinea, med hjælp til regnskovsbevarende arbejde, beskyttelse af truede dyrearter og støtte til den lokale befolkning, så de kan udvikle kompetencer og skabe nye muligheder for samfundet som helhed.
Environmental graphic to state that 46 animal species and 13 plant species were protected via Brother Earth

Beskyttelse af vigtige arter


Samarbejdet med Cool Earth betyder, at vi har været med til at beskytte 46 dyrearter og 13 plantearter i Peru og Papua Ny Guinea, og på den måde bevare vigtig biodiversitet i de mest vitale økosystemer på Jorden.


Støtter regnskoven og dens befolkning


Efter 10 års arbejde begynder fordelene ved vores partnerskab med Cool Earth at vise sig. I løbet af den tid er det nemlig lykkedes at bevare 4.047 hektar regnskov, og næsten 5 millioner træer er blevet reddet fra skovhuggerne.Environmental graphic to state that 5 million trees were protected via Brother Earth

Det er uhyre vigtigt for os at kunne reducere vores kulstoffodspor via vores arbejde. Træerne optager kulstof fra atmosfæren i deres rødder, men dette kulstof bliver frigivet i forbindelse med skovrydning. Cool Earth’s arbejde i Peru og Papua Ny Guinea har sikret at 213.000 ton kulstof bliver i jorden. Det svarer til at køre rundt om Jorden i bil 20 gange.

Det er naturligvis gode nyheder for verdens mest truede dyrearter, at deres naturlige habitat, som for eksempel regnskovene, bliver bevaret. Cool Earth har for nylig fremvist fotografisk materiale, der viser bestande af den rødbrystede krondue og brillebjørnen, som lever i beskyttede områder af Papua Ny Guinea. Begge dyrearter er på IUCN’s røde liste over mest truede dyrearter.Lokalbefolkningen drager også fordel af det. Rent faktisk er Cool Earth’s tilgang at sætte mennesker før træer. De arbejder sammen med regnskovens befolkning for at forbedre sundheden og uddannelsen, såvel som at hjælpe folkene med at udvikle kompetencer og forbedre deres levefod. Dette gør lokalbefolkningen i stand til at tjene mere ved at dyrke jorden og drive anden virksomhed, end de ville have gjort ved at sælge deres jord til skovrydning. Så et stærkere samfund betyder en mere sikker skov.Alle kan bidrage. Send blot dine tomme Brother-tonere til os, så gør du også noget for at støtte Cool Earth’s arbejde i regnskovene rundt omkring i verden.

Mere fra Miljø

Du vil måske også synes om

Tilbage til toppen